Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS9550

Specifikimet

Numrat e modeleve

PIXMA TS9550 (E ZEZË)

PIXMA TS9551C (E BARDHË)

Funksionet
Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

Specifikimet

 • Printer të-gjitha-në-një A3

 • Printimi automatik në 2 anë*

 • Pa tela dhe ethernet

 • Mbështetja për kartolina 12x12"

 • 5 bojëra individuale

 • Ngjitëse thonjsh të printueshme

 • ADF me 20 fletë**

 • LCD me ekran me prekje

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve

  PIXMA TS9550 (E ZEZË)

  PIXMA TS9551C (E BARDHË)1

 • Funksionet
  Wireless / Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48002 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit

  5 depozita boje individuale (PGBK, BK, C, M, Y)

  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Rreth 15,0 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Rreth 10,0 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A3, A4, Letter, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm, 8,9x8,9cm, 10x10cm, 17,5x25cm, 25x30cm, 30x30cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)
 • Printimi drejtpërdrejt në disk
  Po
 • Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)
  Deri në 20 fletë (1 anë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  5 rezervuarë individualë boje
  PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
  CLI-581BK (e zezë)
  CLI-581C (cian)
  CLI-581M (magenta)
  CLI-581Y (e verdhë)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XL (e zezë)
  CLI-581C XL (cian)
  CLI-581M XL (magenta)
  CLI-581Y XL (e verdhë)
 • Kuti boje opsionale XXL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XXL (e zezë)
  CLI-581C XXL (cian)
  CLI-581M XXL (magenta)
  CLI-581Y XXL (e verdhë)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra6
  E zezë me pigment: 200 faqe
  E zezë me pigment XL: 400 faqe
  E zezë me pigment XXL: 600 faqe
  E zezë: 1451* faqe
  E zezë XL: 3120* faqe
  E zezë XXL: 6360* faqe
  Cian: 256 faqe
  E kaltër XL: 515 faqe
  Cian XXL: 820 faqe
  Magenta: 237 faqe
  Rozë XL: 474 faqe
  Magenta XXL: 760 faqe
  E verdhë: 257 faqe
  E verdhë XL: 514 faqe
  E verdhë XXL: 824 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm7
  E zezë me pigment: 1263* fotografi
  E zezë me pigment XL: 3373* fotografi
  E zezë me pigment XXL: 5500* fotografi
  E zezë: 231* fotografi
  E zezë XL: 520* fotografi
  E zezë XXL: 858* fotografi
  Cian: 83 fotografi
  Cian XL: 170 fotografi
  Cian XXL: 282 fotografi
  Magenta: 108 fotografi
  Magenta XL: 225 fotografi
  Magenta XXL: 367 fotografi
  E verdhë: 99 fotografi
  E verdhë XL: 199 fotografi
  E verdhë XXL: 322 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Zarfa
  Letra të tjera artistike
  Disqe të Printueshme
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë A4/ 50 fletë A3 (letër e thjeshtë)
  Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
  Sirtari me shumë përdorime: Ngjitëse thonjsh të printueshme (NL-101)/1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A3/A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/13x13cm/8,9x8,9cm/10x10cm/17,5x25cm/25x30cm/30x30cm, zarfe (DL,COM10)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
  Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)
  ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sek9
  sESAT: Afërsisht 6,5 ipm10
  sESAT ADF: Afërsisht 8,0 ipm11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  maks. 99 faqe
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotosh, fotokopje pa bordura, fotokopje 2-anëshe, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 në A3, B5 në B4, A4 në A3, A5 në A4, B5 në A4, A4 në B5, A4 në A5

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  10.8cm LCD (TFT me ngjyra/prekje)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme për zgjedhje: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Bluetooth
  Aplikacioni Message In Print
  Aplikacioni Nail Sticker
  PIXMA Cloud Link
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Google Cloud Print
  Apple AirPrint
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point
  LAN/WLAN PictBridge
  Foleja e kartës së memories
  Mopria (Android)
 • Kartat e kujtesës të përdorshme
  Kartë SD, kartëSDHC, kartë SDXC, kartë miniSD*, kartë microSD*
  kartë miniSDHC*, kartë microSDHC*, kartë microSDXC*
  *Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht. 
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  Easy-WebPrint EX (shkarkim) 12

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 9,7 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 468 x 366 x 193 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 49,5 dB(A)13
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,2W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur) 
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 56 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 14W14

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC 24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.
 14. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 1. *Vetëm letër e thjeshtë me madhësi A5/A4/LTR
  **Vetëm madhësitë A4/LTR/LGL