Hero Image

Seria Canon PIXMA TR4550

Ky printer kompakt me shumë funksione 4-në-1 përfiton nga lidhja me lehtësi në Wi-Fi dhe renë kompjuterike - ideal për zyrat në shtëpi

Galeria

Një printer elegant kompakt 4-në-1 për përdorim në zyrat në shtëpi

Kompakt dhe me stil, ky printer me shumë funksione mund të kopjojë, të skanojë dhe të dërgojë fakse për dokumente me shumë faqe me furnizuesin ADF me 20 fletë*. Me produktivitetin e lartë dhe lidhjen pa ndërprerje pa tela, ai është zgjedhja e përsosur për çdo zyrë në shtëpi.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

ADF me 20 fletë*

Icon 02

8,8 ipm me të zezë dhe 4,4 ipm me ngjyra

Icon 03

Printimi automatik në 2 anë

Icon 04

Fotografi pa bordura 4x6 inç në 65 sekonda

Icon 01

Ndezje/fikje automatike

Icon 02

Lidhja pa tela

Icon 01

Furnizuesi i përparmë i letrës

Icon 02

Ekrani LCD mono plotësisht me pika

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
*Vetëm madhësive A4/LTR/LGL

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Printer të-gjitha-në-një - seria PIXMA TR4550

2 kuti boje FINE

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Register and get even more from your Printer!

Earn points and get rewards while printing with Canon Genuine inks. Have Ink sent straight to your door when you need it…

Register now to find out more.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura