Seria Canon PIXMA TR4550
Specifikimet

Specifikimet

Icon 01

ADF me 20 fletë*

Icon 02

8,8 ipm me të zezë dhe 4,4 ipm me ngjyra

Icon 03

Printimi automatik në 2 anë

Icon 04

Fotografi pa bordura 4x6 inç në 65 sekonda

Icon 01

Ndezje/fikje automatike

Icon 02

Lidhja pa tela

Icon 01

Furnizuesi i përparmë i letrës

Icon 02

Ekrani LCD mono plotësisht me pika

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Lidhje pa tela, printim, fotokopje, skanim, faks dhe reja kompjuterike

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48001 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 fishekë boje FINE (BK, CL)

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

Afro 8,8 ipm2

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

Afro 4,4 ipm3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 65 sekonda4

Printim pa bordura

Po (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, LTR - letër e thjeshtë)

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe ADF

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

Deri në 600 x 1200 dpi5

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)
ADF: A4, LTR, LGL

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

sFCOT: Afërsisht 27 sekonda6
sESAT: Afërsisht 3,6 ipm7
sESAT ADF: Afërsisht 2,7 ipm8

Kopjimi i shumëfishtë

maks. 99 faqe

Zmadhim Fotokopjimi

25-400%
Vendosja në faqe

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje me radhitje (vetëm ADF) dhe fotokopje dokumenti identifikimi

Parametrat e cilësisë të fotokopjimit

3 pozicione (draft, standard, i lartë)

Specifikimet e faksit

Lloji i Faksit

Komunikimi i ngjyrave/Super G3

Rezolucioni i faksit

8pels/mm x 3,85rreshta/mm(standard)
8pels/mm x 7,7rreshta/mm(i përsosur)
300dpi x 300dpi (ekstra i përsosur)

Shpejtësia e Faksit

Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps)9
Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33,6kbps)10

Kujtesa e FAX-it

afro 50 faqe

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

PG-545 (E zezë)
CL-546 (Ngjyra)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-545XL (E zezë)
CL-546XL (Ngjyra)

RENDIMENTET E BOJËS

BK (Pigment i zi)

I zi: 180 faqe
I zi XL: 400 faqe

CL (ngjyrë - CMY)

Ngjyrë: 180 faqe
Ngjyrë XL: 300 faqe

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra
Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Nr. maks. 100 fletë letër e zakonshme
Nr. maks. 20 fletë letër fotografike

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, LTR, LGL, 13x18cm, 10x15cm zarfe (DL,COM10)
[Madhësi e personalizuar] (gjerësia 89 mm - 215,9 mm, gjatësia 127 mm - 676 mm)

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

Ndërfaqja

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Cloud Link (nga smartfoni/tableta)
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Mopria (Android)
Aplikacioni Message In Print
Wireless Direct
Metodë për pikë aksesi

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS
Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS
Android
Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
Easy-WebPrint EX (shkarko)11

Karakteristikat fizike

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekrani i plotë LCD me pika

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme për zgjedhje: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/vietnameze

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 20 fletë (1 anë)

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 435 x 295 x 189 mm

Pesha

5,9 kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2W
Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,9W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6W (llamba e skanimit e fikur) 
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 46 sekonda
Kopjimi: Afërsisht 8 W12

Nivelet e Zhurmës Akustike

Afro 54 dB(A)13

Temperatura e përdorimit

15-30°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa dhe të gjitha stemat dhe shenjat përkatëse me lëvizje janë marka tregtare të "Amazon.com, Inc." ose të partnerëve të saj.

Mbështetja për "Alexa" ofrohet aktualisht në dyqanin e moduleve të "Amazon Alexa" vetëm për gjuhët anglisht/frëngjisht/gjermanisht/japonisht.

Mbështetja për "Alexa" nuk ofrohet në gjuhë të tjera. Kontrollojeni paraprakisht ofrimin e moduleve të "Amazon Alexa" për gjuhën tuaj.

Përdorimi i "Alexa" kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm.

Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT (Word, Excel, PDF) në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT (Word, Excel, PDF) në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
 5. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 6. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 7. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 8. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 9. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 10. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 11. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 12. Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur.
 13. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 me parametrin e parazgjedhur.
*Vetëm madhësive A4/LTR/LGL