EOS R Adapters

Adaptori EOS R

Lidhni EOS R Sistemin tuaj me botën më të gjerë të lenteve EF dhe EF-S

Integroni dhe zgjeroni

Adaptorët e EOS R System ofrojnë pajtueshmëri të plotë me të gjithë objektivat Canon EF dhe EF-S, duke u mundësuar përdoruesve të Canon EOS R System që kanë dhe kamera të tjera EOS një integrim të plotë me objektivat e tyre ekzistues1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Sillni lente EF-S në sistemin EOS R

Lente EF-S janë të dizajnuara për APS-C sensor EOS DSLR, por ato gjithashtu mund të përdoren në kamerat EOS R nëpërmjet përshtatës. Kamera do të prodhojë automatikisht imazhe të prera që përputhen me rrethin më të vogël të imazhit të optikës EF-S.

Lente të pajtueshme me EOS R

Zbuloni lente që mund të përdorni me përshtatësit EOS R.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

E ndërtuar që të zgjatë

Adapterët EOS R janë ndërtuar për t'i bërë ballë përdorimit profesional, me mbërthyes metalik në pjesën e përparme dhe të pasme. Ata gjithashtu janë të izoluar nga pluhuri dhe lagështia, kështu që ju mund të mbani të shtënat edhe në kushte të vështira.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Designed për të kryer

Presin që lentet tuaja të sillen në të njëjtën mënyrë si në EOS DSLR, duke u kthyer në të njëjtën performancë të shkëlqyeshme me të njëjtën cilësi të lartë.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Përsosmëria e punës inxhinierike

Inxhinierët e Canon-it kanë zhvilluar adaptuesit e sistemit EOS R për të ruajtur përputhshmërinë, cilësinë dhe performancën kur lidhin EOS R me lente EF dhe EF-S ekzistuese.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

Adaptori EOS R Mount Adapter EF-EOS R

Përshtatës standard Mount Adapter EF-EOS R EOS R lejon lentet EF-S dhe EF të përdoren në kamerat EOS R pa ndërprerje. Fotografët që tashmë kanë një koleksion të EF-S ose EF optikë mund të investojnë në sistemin EOS R me besim, duke ditur se lentet e tyre ekzistuese do të funksionojnë siç pritet.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

Adaptori EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

Control Ring Mount Adapter EF-EOS R ofron të njëjtën konvertim të montimit të lenteve si Mount Adapter EF-EOS R, por gjithashtu shton një unazë të kontrollit të lenteve. Unaza është e përshtatëshme dhe e lehtë për t'u gjetur pa marrë kamerën nga syri juaj duke ofruar kontroll manual të prekshëm mbi cilësime të ndryshme.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Funksionet e personalizueshme

Unaza e Kontrollit të Lensit mund të programohet nëpërmjet menysë së kamerës për të rregulluar cilësime të ndryshme të tilla si hapja, shpejtësia e shkrehësit, ndjeshmëria ISO dhe kompensimi i ekspozimit.

Canon EOS R Lens Control Ring

Trajtim me prekje, intuitive

Është e lehtë të gjesh Unazën e Kontrollit të Lente pa e larguar kamerën nga syri yt. Klikimet e butë japin reagime prekëse në të tretat ose gjysmën e një ndalese (dhe mund të hiqen nëpërmjet një shërbimi të veçantë të Canon për krijuesit e filmave që dëshirojnë një funksionim më të duhur).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Përshtatësin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R

Përshtatësin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R merr funksionalitetin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R dhe shton aftësinë për të përdorur filtra të bashkëngjitshëm, duke hequr nevojën për të përshtatur filtrat në pjesën e përparme të një lente, veçanërisht të dobishme për kënde të gjera me një element lente të madh përpara. Është në dispozicion ose me filtër neutral të ndryshueshëm (V-ND) ose me filtër2 rrethor polarizues (C-PL) dhe një filtër i pastër (CL) është gjithashtu në dispozicion për të shtënë pa efekte filtri.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adaptori V-ND: Filtër densitet i ndryshueshëm neutral

Filtrat e dendësisë neutrale ndihmojnë në kontrollin e sasisë së dritës që hyn në kamera, e cila është e dobishme për prodhuesit e filmave që kërkojnë të qëllojnë me kombinime me shpejtësi të gjerë aperture / slow shutter në dritë të ndritshme. Gjithashtu lejon fotografët e peizazhit të përdorin shpejtësi më të ngadalshme të qepen për të turbulluar lëvizjen në qiell dhe ujë2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adaptori C-PL: Filtër rrethues polarizues

Filtrat polarizuese prerë nga shkëlqim verbues dhe mjegullim dhe të zvogëlojë sasinë e dritës që reflekton nga sipërfaqet e qelqit. Filtrat gjithashtu nxisin mbushjen e ngjyrave dhe ndihmojnë në shtimin e ndikimit në skenat shumëngjyrëshe.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Aksesorët e përshtatësit

Zbuloni EOS R System

I bazuar në mbi tri dekada novacionesh të vazhdueshme për sistemin EOS, EOS R System bazohet në një mbërthyese novatore të objektivit që ofron shanse më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta intuitive për regjistrimin e çdo momenti.

ZBULONI MË SHUMË

Discover Canon EOS R

Në duart e profesionistëve

Kamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe videografësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Shikoni të gjithë artikujt

Mund të jeni të interesuar në...

1 Shikoni specifikimet për detaje
2 Kur vija e ngurtë e bardhë në rrotullën e rregullimit nuk është më e dukshme (ND250 ose më lart), mund të ndodhë një nuancë blu ose dendësi e parregullt