Risi NEW

Objektivat RF

Canon RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

Fotografojeni botën me një objektiv telefoto, kompakt e peshëlehtë që vjen me fotostabilizim të avancuar optik dhe një diapazon fleksibël 100-400mm, krijuar për fotografinë e natyrës, sportit – dhe aventurën tuaj të radhës.

Specifikimet

 • Objektiv 100-400mm

  Fleksibilitet fantastik për natyrë dhe sporte

 • Fotostabilizues optik me 5.5 nivele2

  Stabilitet i shkëlqyer për poza dorazi

 • Dizajn kompakt e peshëlehtë

  635g dhe 164.7mm gjatësi

 • Nano USM

  Fokusim i shtruar, i qetë dhe i shpejtë3

 • Xham UD

  Kontroll i jashtëzakonshëm i aberracionit

 • Veshje Super Spectra

  Për ngjyra të pasura, natyrore

 • Unazë komandimi objektivi

  Kontroll intuitiv i cilësimeve

CANON RF 100-400MM F5.6-8 IS USM

Çfarë ka në kuti

 • RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

 • Kapak objektivi E-67 II

 • Kapak pluhuri për objektiv RF

Produktet e lidhura

 1. Distancë minimale fokusimi ndërmjet përkatësisht 0.88m dhe 1.2m. Zmadhimi maksimal është 0.41x (në 400mm). Distanca minimale e fokusimit është 0.88 m (në 200 mm)
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Mbështet fokusim manual me kohë të plotë
 4. Mbështeten Dual Pixel CMOS AF dhe matja brenda parametrave të mëposhtëm
  - EOS R, EOS RP
  Horizontal: rreth 88%, vertikal: rreth 100%
  Me zgjatues RF1.4× horizontal: rreth 80%, vertikal: rreth 80%
  Me zgjatues RF2× horizontal: rreth 40%, vertikal: rreth 60%

  - EOS R5, EOS R6
  Horizontal: rreth 90%, vertikal: rreth 100%
  Face+Tracking horizontal: rreth 100%, vertikal: rreth 100%
  Me zgjatues RF1.4× horizontal: rreth 80%, vertikal: rreth 80%
  Me zgjatues RF2× horizontal: rreth 40%, vertikal: rreth 60%