Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Merrni kontrollin e ndriçimit të fotografive tuaja makro me MT-24EX Macro Twin Lite. I projektuar për specialistët e makros, ai siguron gjithanshmëri si në drejtimin e dritës, ashtu edhe të energjisë.

Përfitimet

  • Matja E-TTL II e blicit
  • Numër Udhëzues prej 24
  • Funksionet si një blic zotëri me valë
  • Dy kokat të blicit që mund të ndizen së bashku ose në mënyrë të pavarur
  • Aftësia e blicit të modelimit
  • Vendoset në pjesën e përparme të lentave macro ose secila kokë mund të vendoset në mënyrë të pavarur

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Matja automatike e blicit


E pajtueshme me të gjithë aparatët fotografikë digitale SLR EOS, MT-24EX Macro Twin Lite ofron matjen automatike të blicit E-TTL II për ekspozime të sakta të blicit në të gjitha gjendjet. Secila kokë e blicit ka një Numër Udhëzues prej 12, duke dhënë një energji të kombinuar prej Numërit Udhëzues prej 24. Kjo siguron energji të mjaftueshme të blicit edhe kur punoni me zmadhime të lartë.

Raporti i kontrollit


Kontrolloni të dy kokat e blicit së bashku ose në mënyrë të pavarur për rezultate krijuese. Rregulloni raportin e kontrollit ndërmjet kokave të blicit brenda një sferë me gjashtë ndalesa, për të krijuar efekte të ndërlikuara të ndriçimit.
Një vendosje rrethore e lentës* lejon që twin lites të rrotullohen rreth lentës ndriçim ose nga anët ose sipër dhe poshtë. Hiqni të dy kokat e blicit nga unaza e vendosjes dhe vendosini ato veçmas për kontroll më të madh mbi drejtimin e dritës ose ndriçim më të ndërlikuar.

Blici zotëri me valë


Përdorni funksionin e zotërisë me valë për të ndezur nga larg Speedlites të Serive EX. Kontrollimi i një grupi të tretë ndricimi prej një ose më shumë Speedlites të varur ju lejon të ndriçoni pjesët e tjera të skenës, si sfondi, në mënyrë më të efektshme.

Dritat e fokusimit


Puna me zmadhimet e lartë mund t'a bëjë fokusimin e vështirë. Një dritë e fokusimit në secilën kokë të blicit siguron ndriçim të subjektit për të shtuar fokusimin manual.
Dy cilësime të ndryshme të blicit të modelimit ju lejojnë të ndizni një blic paraprak strob me butonin e shikimit paraprak të thellësisë së fushës. Cilësimi paraprak ndez dy tubat në cilësimin e duhur të energjisë, për të lejuar gjykimin e saktë se ku do të bien hijet.

Burimi i Energjisë


I fuqizuar nga 4 bateritë AA ose paketa të energjisë së jashtme si CP-E4, MT-24EX është me peshë të lehtë dhe portativ. Bateritë AA sigurojnë rimbushjen e shpejtë, në mënyrë që të vazhdoni të rregjistroni pa u dashur të prisni ndërmjet fotografive.

Funksionet e Personalizuar


Me nëntë Funksione të Personalizuara, MT-24EX mund të personalizohet për t'iu përshtatur kërkesave tuaja personale.

* Lenta EF 180mm f/3,5L Macro USM kërkon Ushqyesin Macro Lite72C dhe lenta EF 100mm f/2,8L Macro IS USM kërkon Ushqyesin Macro Lite 67C

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Macro Twin Lite MT-24EX, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.