Aksesor EOS

Canon Speedlite 320EX

Rruga juaj për te fotografia krijuese me blic

Përfitimet

 • Numri Udhëzues 32 (m, ISO100)

 • Dizajn kompakt me peshë të lehtë

 • Kokë e blicit me rrotullim, me cilësimet e zmadhimit prej 24mm dhe 50mm

 • Dritë video LED e integruar

 • I varur me valë për blic TTL jashtë kamerës

 • Butoni Shkrehja nga Larg

 • Rimbushje e shpejtë, e heshtur

Veçoritë e detajuara

 • Fuqi e lartë, dizenj kompakt

  Pavarësisht se është me peshë të lehtë dhe portativ, Speedlite 320EX ka një Numër Udhëzues prej 32 (m, ISO 100), që i jep atij fuqi të mjaftueshme për të ndriçuar zona të mëdha dhe subjektë të largët.

 • Koha e flashit me rrotullim dhe zmadhim

  Koka e blicit të Speedlite 320EX mund të ngrihet me 90 gradë dhe të rrotullohet majtas dhe djathtas, duke lejuar që blici të kthehet nga muret dhe tavanët, për një pamje më të butë, pa hije. Këndi i ndriçimit mund të zmadhohet për t'iu përshtatur këndit të shikimit të një lentë 24 ose 50mm.

 • Dritë video LED e integruar

  Me një burim të vazhdueshëm të dritës LED të integruar, Speedlite 320EX është aq i dobishëm për rregjistrimin e videove me dritë të paktë sa është në fotografi.

 • Blic jashtë kamerës i thjeshtë për t'u përdorur

  Funksionueshmëria e varur me valë e Canon siguron që Speedlite 320EX të jetë aq e thjeshtë për t'u përdorur jashtë kamerës sa është në këmbëz, duke hapur, mundësi të pafundme të ndriçimit krijues.

 • Rregjistrimi nga larg

  Eksperimentoni me pozicione të ndryshëm të ndriçimit shpejt dhe thjeshtë duke përdorur butonin Shkrehja nga Larg për të shkrehur kamerën nga larg deri në 5 m largësi, ndërsa rregulloni ndriçimin.

 • Përdorim i shpejtë i heshtur

  Katër bateri AA/LR6 fuqizojnë Speedlite 320EX, duke lejuar që ai të rimbushet në heshtje pas një shkarkimi të plotë të energjisë brenda vetëm 2,3 sekonda.