Aksesor EOS

Canon Speedlite 430EX II

Një blic i fuqishëm dhe gjithanshëm, Speedlite 430EX II do të zgjerojë opsionet tuaja të rregjistrimit me një Numër Udhëzues prej 43, aftësi të blicit të varur me valë, nëntë funksione të personalizuara dhe një kokë me zmadhim 24-105mm.

Përfitimet

 • Matja E-TTL II e blicit

 • Numër Udhëzues prej 43*

 • Aftësia e blicit të varur me valë

 • Koka me zmadhim 24-105mm me shpërndarësin 14mm

 • Rimbushje e shpejtë dhe e heshtur

 • Këmbëzë metalike e vendosjes

 • Koka me rrotullim prej 180 gradë

 • Rrezja e Ndihmës AF

Veçoritë e detajuara

 • Matja E-TTL II e blicit

  Portativ dhe kompakt, Speedlite 430EX II ka fuqi të lartë me një Numër Udhëzues prej 43 të përshtatshëm për blic të kthyeshëm dhe rregjistrimin me lenta telefoto. Matja E-TTL II me aparatë fotografikë të pajtueshëm jep ekspozim të saktë të blicit në gjitha gjendjet, edhe kur drita rikthehet nga një mur apo tavan. Për më shumë kontroll ose krijueshmëri, energjia e blicit mund të vendoset manualisht në rritje me 1/3-tën e ndalesës nga 1/1 në 1/64-tën e energjisë.

 • Koka me zmadhim automatik 24-105mm

  E përdorur me një SLD digital të pajtueshëm EOS, Speedlite 430EX II automatikisht zbulon madhësinë e sensorit të aparatit fotografik dhe zmadhon kokën e blicit për mbulesën optimale të skenës. Kjo zvogëlon dritën e humbur dhe përmirëson si jetën e baterisë, ashtu edhe kohët e rimbushjes. Koka me zmadhim automatik 24-105mm dhe një shpërnarës me panel të gjërë prej 14mm siguron mbulesë të blicit për një sferë të gjërë gjendjesh të rregjistrimit. Koka me rrotullin dhe pjerrje lejon përdorimin e blicit të kthyeshëm për të krijuar ndriçim më të butë kur përdoret një aparat fotografik me një blic të vetëm.

 • I varur me valë

  Speedlite 430EX II mund të përdoret si një njësi e blicit të varur me valë, e ndezur nga një njësi e përshtatshme zotëri e blicit. Madhësia e vogël dhe prodhimi me fuqi të madhe e bëjnë atë një blic të varur ideal për krijimin e një studio portative me shumë blice.

 • Burimi i energjisë

  E fuqizuar nga 4 bateri AA batteries, Speedlite 430EX II ka peshë të lehtë dhe është aq portative dhe kompakte për t'u mbajtur me vete. Rimbushja është afërsisht 20% më e shpejtë sesa modeli i mëparshëm dhe pothuajse i heshtur, për të shmangur frikësimin e subjekteve të kafshëve të egra të ndrojtura.

 • Qëndrueshmëria

  Një këmbëzë metalike dhe mbyllja e lirimit të shpejtë sigurojnë se lidhja ndërmjet aparatit fotografik dhe Speedlite si e thjeshtë për t'u përdorur, ashtu edhe e sigurtë.

 • Kontrolli i blicit

  Kur përdoret më një aparat fotografik të pajtueshëm, të gjithë aspektet e kontrollit të blicit, përfshirë energjinë e blicit, blicin me valë dhe të gjithë nëntë funksionet e personalizuar mund të rregullohen nga menyja e aparatit fotografik**.

 • Ndihma AF

  Duke mbuluar pikat 1-9 AF, Speedlite 430EX II mund të lëshojë një rreze fokusimi infra të kuqe, duke siguruar kontrast për lentat për t'u përqëndruar kur rregjistrohet në dritë të paktë. * në metra në cilësimin 105mm, ISO 100** vetëm me aparatë fotografikë të pajtueshëm EOS