Aksesor EOS

Canon Speedlite 430EX II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

ENERGJIA

 • Nr. Udhëzues (ISO100).metra

  43 (105mm)

ZMADHIMI

 • Koka me zmadhim

  Po

 • Mbulesa e gjatësisë vatrore

  24-105mm

 • Mbulesa me panelin e gjërë

  14mm

 • Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

  Po

MODALITETET E BLICIT

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTL II/E-TTL/TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Cilësimet manuale / të prodhimit

  Po - 1/1-1/64

 • Hapat manuale

  1/3 e hapit

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

 • Bllokimi FE

  Po

 • Kompensimi i ekspozimit të blicit

  Po

 • Kllapat e ekspozimit të blicit

  Jo

 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

  Po

 • Blici i modelimit

  Po

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Po

BLICI ME VALE

 • Transmetuesi

  Jo

 • I varur

  Po

 • Jo. i grupeve

  3

 • Jo. i kanaleve

  4

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

 • Lart

  45, 60, 75 dhe 90°

 • Majtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

 • Djathtas

  60, 75, 90°

NDIHMA AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

 • Numri i pikave AF të pranueshme

  1 - 9

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateria

  4 bateri AA

 • Koha minimale e rimbushjes Minimum*

  Përafër. 3 sek

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Jo

NDERTIMI

 • Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

  Jo

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Metal

TË NDRYSHME.

 • Funksioni i personalizuar

  9 (20 opsionë)

 • Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

  Po

 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

  Jo

 • Terminali i kompjuterit

  Jo

 • Pajisje shtesë të pajtueshme

  Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3

 • Kllapa e përkushtuar e blicit

  SB-E2

DIMENSIONET & PESHA

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  72 x 122 x 101

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  320g

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

 1. ¹ Me përjashtim të përshtatësit për parandalimin e pluhrit dhe ujit.