Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Eksploroni anën krijuese të ndriçimit me Canon Speedlite 270EX II – një blic kompakt që është aq i thjeshtë për t'u përdoru jashtë kamerës sa është në këmbëzën e kamerës tuaj.

Përfitimet

  • Dizajn kompakt me peshë të lehtë
  • Numri Udhëzues 27 (m, ISO100)
  • Kokë e blicit me rrotullim
  • Funksioni I varur me valë për blic jashtë kamerës
  • Shkrehni kamerën tuaj EOS me butonin Shkrehja nga Larg
  • Kënd i ndryshueshëm i mbulimit
  • Rimbushje e shpejtë, e heshtur

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Speedlite 270EX II

Dizajn kompakt me peshë të lehtë


Canon Speedlite 270EX II peshon vetëm 155g (pa bateri) dhe dizajn kompakt i tij nënkupton se do të gjejë një hapësirë edhe në çantat më të vogla të kompleteve.

Prodhim me fuqi të madhe


Pavarësisht nga madhësia e vogël e tij, Speedlite 270EX II ka mjaft fuqi, me një numër udhëzues prej 27 (m, ISO100), që lejon fotografinë me blic në largësi të mëdha. Matja E-TTL II me kamerat e pajtueshme jep ekspozim të saktë të blicit në të gjitha gjendjet, edhe kur drita rikthehet nga një mur apo tavan.

Kokë e blicit me rrotullim


Një kokë me rrotullim lejon që prodhimi i blicit Speedlite 270EX II të rikthehet nga tavani për ndriçim të butë dhe pa hije.

Blic jashtë kamerës i thjeshtë për t'u përdorur


Speedlite 270EX II mund të shkrehet nga larg përmes një kamere ose blici të pajtueshëm Speedlite dhe është aq i thjeshtë për t'u përdorur në modalitetin jashtë kamerës sa është në këmbëz, duke hapur, mundësi të pafundme të ndriçimit krijues.

Rregjistrimi nga larg


Eksperimentoni me pozicione të ndryshëm të ndriçimit shpejt dhe thjeshtë duke përdorur butonin Shkrehja nga Larg për të shkrehur kamerën nga larg deri në 5 m largësi, ndërsa rregulloni ndriçimin.

Koka e zmadhimit


Përshtatjuni mbulesës së prodhimit të 270EX II me një kënd të shikimit të lentës duke rregulluar kokën e zmadhimit në cilësimin 28mm ose 50mm.

Rimbushje e shpejtë, e heshtur


Dy AA/LR6 bateri fuqizojnë Speedlite 270EX II, duke lejuar që ai të rimbushet në heshtje pas një shkarkimi të plotë të energjisë në 3,9 sekonda.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Speedlite 270EX II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.