Aksesor EOS

Canon Speedlite 270EX II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

ENERGJIA

 • Nr. Udhëzues (ISO100).metra

  27 (50)

ZMADHIMI

 • Koka me zmadhim

  Po

 • Mbulesa e gjatësisë vatrore

  28, 50mm

MODALITETET E BLICIT

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTL II/E-TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Cilësimet manuale / të prodhimit

  Po - 1/1- 1/64

 • Hapat manuale

  1/3 e hapit

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

 • Bllokimi FE

  Po

 • Kompensimi i ekspozimit të blicit

  Po (caktohet në kamera)

 • Kllapat e ekspozimit të blicit

  Jo

 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

  Po (caktohet në kamera)

 • Blici i modelimit

  Po

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Po

BLICI ME VALE

 • Transmetuesi

  Jo

Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

 • I varur

  Po

 • Jo. i grupeve

  Grupi A i fiksuar

 • Jo. i kanaleve

  I ndezur nga të gjithë kanalet

 • Lirimi nga larg i shkrehësit

  Po

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

 • Lart

  0, 60, 75 dhe 90°

NDIHMA AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

Numri i pikave AF të pranueshme

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Blici strob

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateria

  2 bateri AA

 • Koha minimale e rimbushjes Minimum*

  Përafër. 3,9 sekonda

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Jo

NDERTIMI

 • Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

  Jo

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Metal

TË NDRYSHME.

 • Funksioni i personalizuar

  4 (8 opsione)

 • Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

  Po

 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

  Jo

 • Terminali i kompjuterit

  Jo

 • Pajisje shtesë të pajtueshme

  Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3

 • Kllapa e përkushtuar e blicit

  Jo

DIMENSIONET & PESHA

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  65,8 x 65,2 x 77

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  155g

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.