INFORMACIONI I PRODUKTIT

Tejkaloni. Tejperformoni.

Me shpejtësinë si element kryesor, kjo është kamera pa pasqyra për të cilën kanë pritur fotografët profesionistë të sporteve, lajmeve dhe natyrës.
Canon Camera

INFORMACIONI I PRODUKTIT

TEJKALONI. TEJPERFORMONI.

Momente fluturake në kohë, të shkrepura me kamerë në mënyra që kurrë nuk keni menduar se ishin të mundshme. Mirë se vini në të ardhmen e fotografisë së aksionit.

Artikuj frymëzues me EOS R3

Disa nga fotografët dhe filmografët më në zë të botës kanë qenë të zënë duke krijuar përmbajtje për të treguar se si i ndihmon EOS R3 të tejkalojnë dhe tejperformojnë, duke shkrepur me lehtësi skenat e aksionit të shpejtë. Zbuloni detajet e imëta të teknologjisë së tij dhe se si funksionet e EOS R3 ndihmojnë fotografët dhe filmografët të qëndrojnë në ballë të zhvillimeve.

Regjistrohuni tani

Jini të parët që merrni përditësimet e fundit për EOS R3 dhe ruani kontaktin për lajme të mëtejshme teksa zhvillohen.