L-series EF lenses

Lente RF

Eksploroni gamën e lenteve për Canon EOS R dhe zbuloni aftësitë e tyre unike.

Lente për një epokë të re

Lentet RF ofrojnë cilësi dhe shpejtësi më të lartë me një rendiment të optimizuar për kamerën EOS R. Ato janë të shpejta dhe të ndritshme me cilësi unike që ofrojnë nivele të reja të kontrollit intuitiv.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Shijoni regjistrimin elastik dhe praktik dhe eksploroni botën tuaj nga afër me këtë lente makro 35mm f/1,8, të lehtë dhe vërtet të gjithanshme, me Stabilizimin hibrid të imazhit.

Zbuloni më shumë

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Sillini portretet tuaja në një dimension të ri me këtë lente të shpejtë dhe të ndritshme 50mm të serisë L që ofron rezultate mahnitëse dhe theksime të bukura të shfokusuara.

Zbuloni më shumë

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

E përsosur për udhëtime dhe për regjistrimin e videove, kjo lente zmadhimi e lehtë 24-105mm f/4 e serisë ofron një gamë të gjerë zmadhimi me një elasticitet mbresëlënës dhe 5 ndalesa të stabilizimit të imazhit.

Zbuloni më shumë

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Me cilësinë novatore të imazhit dhe shpejtësinë e pabesueshme në ndriçim të dobët falë një hapjeje konstante të diafragmës në f/2, kjo lente zmadhimi e pabesueshme 28-70mm f/2 e serisë L vendos standarde të reja optike.

Zbuloni më shumë

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Zbuloni sistemin EOS R

Duke ndërtuar mbi tre dekada të inovacionit të vazhdueshëm EOS, EOS R System bazohet në një lente të përparuar lente, e cila ofron mundësi më kreative dhe mënyra më intuitive për kapjen e çdo momenti.

ZBULONI MË SHUMË

Discover Canon EOS R

Në duart e profesionistëveKamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe videografësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Shikoni të gjithë artikujt

Mund të jeni të interesuar po ashtu për...