Më shpejt

Shkrepja e çasteve fluturake

Jeta ecën shumë shpejt, kështu që do t'ju duhet një kamerë me shumë shpejtësi për të kapur momentet e papërsëritshme.
Dy kërcimtare flamenkoje me veshje tradicionale pozojnë në një oborr me krahët ngritur.

Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar EOS R10 për të shkrepur deri në 15 fps me shkrehësin mekanik dhe deri në 23 fps1 me shkrehësin e heshtur elektronik2 – të dy me gjurmimin e njëkohshëm AF dhe ekspozimin automatik. Kjo e bën EOS R10 një zgjedhje të shkëlqyeshme për aksion, pavarësisht nëse jeni në një shfaqje aeronautike, regatë apo teatër.

Kaloni në modalitetin RAW Burst dhe do të mund të shkrepni deri në 30fps, me një prerje 75%3. Rezultatet ruhen si një skedar i vetëm filmi për të ndihmuar në organizimin e gjërave dhe kuadrot individuale mund të nxirren dhe ruhen si skedarë RAW, JPEG ose HEIF. Kur aktivizohet fotografimi paraprak, kamera gjithashtu regjistron 0.5sek përpara fillimit të shkrepjes, kështu që ju jeni gjithmonë të sigurt se do të merrni momentin vendimtar.

Canon EOS R10 - Shkrepja në seri RAW

Reagim i shpejtë

Në zemër të EOS R10 është një procesor DIGIC X që mundëson performancën e tij dinamike. Kamera ndizet sa hap e mbyll sytë – gati për veprim sapo të shihni një moment që do të shpaloset. Komandat reagojnë shpejt dhe janë të lehta për t'u gjetur ndërsa syri juaj është në inkuadrues. Dhe duke folur për inkuadruesin, ai tregon botën me vonesë minimale dhe me ndërprerje të papërfillshme gjatë një serie të vazhdueshme.

Canon EOS R10 - Procesori DIGIC X

Procesori Digic X

 1. Shpejtësia e vazhduar e shkrepjes mund të ndryshojë në varësi të kushteve të ndryshme, shikoni detajet për hollësi.
 2. Mund të krijohen tinguj të ndryshëm nga shkrehësi (apertura, tingulli i lëvizjes së objektivit të fokusit dhe tingulli elektronik etj.).
 3. Rekomandohen kartat UHS-II dhe vlen sa më poshtë
  * Përdorni një kartë SD Speed ​​të klasit 10 ose më të shpejtë kur shkrepni në modalitetin në seri RAW.
  * Nëse përdorni një kartë me shpejtësi të ulët regjistrimi dhe niveli i mbetur i baterisë është i ulët, imazhet e shkrepura mund të mos regjistrohen siç duhet.
  * Numri i shkrepjeve të mundshme ndryshon në varësi të imazhit.
  * Mund të shfaqen breza drite dhe imazhet e kapura mund të shfaqin breza të çelët e të errët kur shkrepni në modalitetin në seri RAW gjatë ndezjes së blicit nga kamera të tjera ose kur shkrepni nën ndriçimin fluoreshent ose burime të tjera drite.

Artikujt e lidhur

 • PËRFITIMET

  Përjetoni një lloj të ri vetëfokusimi

  Ne kemi përdorur teknologjinë e vetëpërmirësimit të thelluar programatik dhe mijëra imazhe të botës reale, për t'i mësuar Canon EOS R10 të njohë njerëzit, kafshët dhe automjetet - duke i mbajtur ata në fokus të qartë dhe të saktë ndërsa lëvizin nëpër kuadër.

 • PËRFITIMET

  Është historia juaj, tregojeni sipas mënyrës suaj

  Shkrepni video të jashtëzakonshme me të njëjtën kamerë që përdorni për fotot e arrira. EOS R10 është një krijues përmbajtjesh shumë i aftë, që ju mundëson të tregoni historinë tuaj me imazhe fikse ose në lëvizje.

 • PËRFITIMET

  Shikojeni. Shkrepeni.

  Pavarësisht nëse jeni duke ardhur nga një smartfon apo DSLR, Canon EOS R10 ju vë shpejt në punë, duke shkrepur në mënyrë krijuese në mënyra që nuk mund të bënit më parë.

 • PËRFITIMET

  Një kamerë super e lidhur

  Cilësia e EOS përmbush komoditetin e smartfonit – ​​një kombinim i përsosur për këdo që kërkon të shkrep' përmbajtje për rrjetet sociale, të redaktojë kudo që të ndodhet ose të komandojë kamerën nga distanca. Pavarësisht nëse jeni një bloger, figurë e rrjeteve sociale apo thjesht ju pëlqen të ndani imazhe me miqtë dhe familjen, nuk ka qenë kurrë më e lehtë se tani për ta nxjerrë krijimtarinë tuaj në internet.

 • BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.