MË SHUMË MUNDËSI LIDHJEJE

Një kamerë super e lidhur

Cilësia e EOS përmbush komoditetin e smartfonit – ​​një kombinim i përsosur për këdo që kërkon të shkrep' përmbajtje për rrjetet sociale, të redaktojë kudo që të ndodhet ose të komandojë kamerën nga distanca. Pavarësisht nëse jeni një bloger, figurë e rrjeteve sociale apo thjesht ju pëlqen të ndani imazhe me miqtë dhe familjen, nuk ka qenë kurrë më e lehtë se tani për ta nxjerrë krijimtarinë tuaj në internet.

Një kamerë super e lidhur

Canon EOS R10 - Përfitimi - Më shumë mundësi lidhjeje

Thjeshtim në shpërndarjen e imazheve.

Programi ynë Canon Camera Connect është i shpejtë dhe praktik, që të vazhdoni me biznesin e rëndësishëm të të qenit krijues. Pasi të lidheni, pajisja juaj inteligjente dhe EOS R10 mbajnë një lidhje "gjithmonë të ndezur" Bluetooth® me energji të ulët, në mënyrë që 2.4GHz Wi-Fi® të mund të aktivizohet shpejt dhe pa probleme kur imazhet duhet të transferohen. Kjo mund të ndodhë automatikisht gjatë shkrepjes1, ose më pas kur shfletoni kartën e memories së kamerës nga telefoni, duke zgjedhur imazhet kudo që të ndodheni.

Pasi të transferohen në telefonin tuaj, imazhet mund të modifikohen me programet tuaja të preferuara (si Canon DPP Express për iOS2), të ngarkohen në rrjetet sociale dhe ose t'u dërgohen miqve dhe familjes duke përdorur një program mesazhesh. Është një opsion i shkëlqyeshëm kur jeni duke udhëtuar dhe dëshironi të ndani aventurat tuaja me miqtë dhe familjen në shtëpi ose ndjekësit tuaj në internet.

Nëse jeni duke shkrepur për platformat e rrjeteve sociale, provoni mbështetjen vertikale të videove të EOS R10, e cila kap pamjet drejt të përshtatshme për tregime, albume dhe ekranet e smartfonëve.

Canon Connectivity - Programi Camera Connect

Përmbajtja juaj, reja juaj kompjuterike

Portali ynë image.canon ju mundëson ngarkimin e fotove dhe të filmave në hapësirën ruajtëse të resë kompjuterike në internet – drejtpërdrejt nga kamera duke përdorur Wi-Fi® e saj të integruar ose duke përdorur smartfonin tuaj të lidhur – nuk ka nevojë për kompjuter. Nga këtu, përmbajtja juaj mund të zhvendoset në ruajtje afatgjatë (do të merrni 10GB si parazgjedhje) ose në një platformë tjetër ruajtëse në renë kompjuterike, si Adobe Creative Cloud ose Google Drive3. Skedarët tuaj gjithashtu mund të shkarkohen automatikisht në kompjuterin tuaj të shtëpisë ose në kompjuterin Mac, që kur të uleni në tryezën tuaj, përmbajtja të jetë gati për redaktim.

Përmbajtja juaj, reja juaj kompjuterike

Transmetimi i drejtpërdrejtë për 3, 2, 1…

Videoblogerët dhe krijuesit e përmbajtjeve mund ta përdorin EOS R10 për të transmetuar drejtpërdrejt video me pamje profesionale direkt te ndjekësit e tyre në YouTube4. Cilësia e imazhit dhe e zërit janë të shkëlqyera – thjesht gjëja për të çuar kanalin tuaj në nivelin tjetër duke rritur audiencën tuaj.

Canon EOS R10 - Videoblogimi

Thjesht lidhni kamerën me një rrjet Wi-Fi®5 dhe do të keni mundësi të transmetoni drejtpërdrejt në kanalin tuaj në YouTube – nuk nevojitet kompjuter. Një ekran me kënd të ndryshueshëm lëkundet nga trupi i kamerës dhe mund të rrotullohet në mënyrë që të jetë përballë jush - ideale për vetëshkrepje.

 1. Transferimi automatik i imazheve me ndezjen e kamerës mbështetet kur aktivizohet dërgimi automatik. Ngarkimi automatik nuk ndodh pas çdo imazhi të veçantë, por kur kamera është e ndezur.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone dhe Lightning janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. tvOS është markë tregtare e Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One dhe YouTube janë marka tregtare të Google LLC
  Adobe dhe Creative Cloud janë marka të regjistruara tregtare ose marka tregtare të Adobe në SHBA dhe/ose shtete të tjera
 4. Shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të kamerës mbështet vetëm transmetimin e drejtpërdrejtë në YouTube. Përpara përdorimit të shërbimit të transmetimit të drejtpërdrejtë, kërkohet regjistrimi në image.canon. Kontrolloni në YouTube për kërkesat më të fundit. Transmetimi i drejtpërdrejtë në YouTube mund të ndryshojë, ndalojë apo ndërpritet pa njoftim paraprak. Canon nuk mban asnjë përgjegjësi për asnjë shërbim të ofruar nga palë të treta, duke përfshirë shpërndarjen e tyre të drejtpërdrejtë në YouTube.
 5. Përdorimi i Wi-Fi® mund të kufizohet në disa shtete ose rajone.

Artikujt e lidhur

 • Canon EOS R10 - Përfitim - Më shumë mprehtësi

  PËRFITIMET

  Përjetoni një lloj të ri vetëfokusimi

  Ne kemi përdorur teknologjinë e vetëpërmirësimit të thelluar programatik dhe mijëra imazhe të botës reale, për t'i mësuar Canon EOS R10 të njohë njerëzit, kafshët dhe automjetet - duke i mbajtur ata në fokus të qartë dhe të saktë ndërsa lëvizin nëpër kuadër.

 • Canon EOS R10 - Përfitimi - Më shumë shpejtësi

  PËRFITIMET

  Shkrepja e çasteve fluturake

  Jeta ecën shumë shpejt, kështu që do t'ju duhet një kamerë me shumë shpejtësi për të kapur momentet e papërsëritshme

 • Canon EOS R10 - Përfitimi - Më i thjeshtë

  PËRFITIMET

  Shikojeni. Shkrepeni.

  Pavarësisht nëse jeni duke ardhur nga një smartfon apo DSLR, Canon EOS R10 ju vë shpejt në punë, duke shkrepur në mënyrë krijuese në mënyra që nuk mund të bënit më parë.

 • Canon EOS R10 - Përfitimi - Më fleksibël

  PËRFITIMET

  Është historia juaj, tregojeni sipas mënyrës suaj

  Shkrepni video të jashtëzakonshme me të njëjtën kamerë që përdorni për fotot e arrira. EOS R10 është një krijues përmbajtjesh shumë i aftë, që ju mundëson të tregoni historinë tuaj me imazhe fikse ose në lëvizje.

 • BULETINI

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.