EOS DSLR për entuziastët

Çojeni fotografinë në nivelin tjetër dhe lironi kreativitetin tuaj me gamën e kamerave DSLR për entuziastët.
Canon Camera

Zgjedhja e kamerës DSLR të duhur për ju

Ne ofrojmë DSLR të avancuara për performancë të lartë, kamera të gjithanshme për portrete më speciale ose mundësi sportesh.

EOS 90D

Një DSLR me funksione të plota që ju shpie më pranë, ju mundëson të shkrepni më shpejt dhe të nxirrni foto mahnitëse 32,5-megapikselëshe.

EOS 90D

Performancë e avancuar, projektuar për ju

Mësoni aftësi të reja dhe mënyra të avancuara shkrepjeje që ju ndihmojnë të rritni lojën dhe të kapni subjekte të reja.

Canon Camera

Kontrolli i plotë

Butonat e dedikuar për funksionet si AF, metodat e matjes, ISO dhe Drive ju japin akses të menjëhershëm në konfigurime.

Merrni kontrollin në momentin e regjistrimit me një ekran LCD transparent që mbivendos informacionet e regjistrimit.

Inkuadruesi dhe ekrani LCD

Kompozoni dhe shkrepni në mënyrë instinktive. Përdorni një inkuadrues të ndritshëm optik, ku mbivendosen informacionet e regjistrimit, për ta parë botën ashtu si është vërtet. Si dhe përdorni pamjen e drejtpërdrejtë me një ekran LCD me rezolucion të lartë, me opsionet e kontrollit të ekranit me prekje dhe të ndryshimit të këndit të tij.

Canon Camera
Canon Camera

Filma EOS

Duke frymëzuar videografët të kapin video Full HD me thellësi dhe qartësi mahnitëse. Mund të kënaqeni me një sistem AF mahnitës me Dual Pixel CMOS AF dhe të merrni kontrollin krijues të shpejtësive të kuadrove, thellësinë e fushës, shpejtësinë e obturatorit dhe nivelet e audios.

Çdo gjë që duhet për t'ju mbështetur dhe frymëzuar

Ndryshoni lenten dhe shikimin me sistemin EOS plus frymëzohuni me udhëzuesit EOS.

Zbuloni EOS R System

I bazuar në mbi tri dekada novacionesh të vazhdueshme për sistemin EOS, EOS R System bazohet në një mbërthyese novatore të objektivit që ofron shanse më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta intuitive për regjistrimin e çdo momenti.

Kamerat 4K të "Canon"

Zbuloni fuqinë dhe larminë e gamës 4K të "Canon".

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.
  1. *Jo të gjitha modelet më sipër kanë sensorë me kuadër të plotë
  2. ** Dual Pixel CMOS AF nuk ofrohet në të gjitha modelet. Nuk ofrohen të gjitha funksionet në të gjitha kamerat