CANON XF605

Fleksibilitet në regjistrim

Formate regjistrimi praktike për transmetim

XF605 mbështet regjistrim 4K UHD 59.94p/50.00p 4:2:2 10-bit duke përdorur XF-AVC të qëndrueshëm të Canon me bazë MXF, si dhe formate fleksibël MP4.

Modalitete regjistrimi të përmirësuar

Realizoni potencialin e plotë krijues të XF605 përmes një larmie modalitetesh regjistrimi. Modaliteti Slow & Fast Motion mundëson regjistrimin e fragmenteve në shpejtësi kuadrosh deri në 120P në FHD, për sekuenca aksioni dhe lëvizje të ngadalësuar që mahnit. Mos humbisni kurrë asnjë çast falë modalitetit Pre-Recording, eksploroni animacionin me lëvizje të ndërprera falë Frame Recording dhe krijoni lehtësisht videointervale nga vetë kamera duke përdorur Interval Recording.

XF605

XF605 prezanton opsione e zgjeruara të skedarëve Custom Picture, me tri variacione të BT.709 (Normal, Wide, Standard), si dhe prezanton EOS Standard dhe EOS Neutral për fleksibilitet më të madh për produksionet tuaja.

Përdoruesit mund dhe të ngarkojnë 3D LUT e tyre në kamerë duke krijuar Look Files për regjistrim të brendshëm, duke punuar së bashku me cilësimet ekzistuese Custom Picture.

Fleksibilitet në regjistrimin në kartat Dual SD

Foletë e kartave Dual UHS-II SD mundësojnë një larmi fleksibël opsionesh regjistrimi, duke përfshirë regjistrimin njëkohësh në formate të ndryshme skedarësh, rezolucione dhe modulim ngjyrash. XF605 prezanton dhe një opsion të ri regjistrimi zanor njëkohësh, duke u mundësuar skedarëve zanorë për përdorim në transkriptime të ruhen në njërën kartë, ndërsa në kartën tjetër xhirohet videoja kryesore.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.