CANON XF605

Pararojë në teknologjinë e vetëfokusimit

Pararojë në teknologjinë e vetëfokusimit

Vetëfokusim me pikasje të syve

XF605 përfiton nga përparimet e fundit në Dual Pixel CMOS AF të mirënjohur të Canon. Është kamera e parë e XF Series që vjen me Eye Detection AF, duke i mundësuar XF605 t'i pikasë dhe ndjekë njerëzit me precizion edhe kur shfaqet ndonjë subjekt tjetër në plan të parë.

EOS iTR AF X i përparuar

XF605 është kamera e parë profesionale që përdor teknologjinë e vetëfokusimit EOS iTR AF X ‘deep learning’, që mund të qëndrojë e fiksuar te koka e subjektit edhe kur ky nuk është me drejtim nga kamera.

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Kur fokusojnë manualisht me XF605, përdoruesit mund të përfitojnë nga një udhëzues fokusi në ekran që përdor informacionin nga sistemi Dual Pixel CMOS AF për të treguar nëse fokusi është përpara apo mbrapa subjektit. Pasi udhëzuesi në ekran të bëhet i gjelbër, operatorët mund të sigurohen se kanë arritur fokus qartësie kristal.

Face Priority AF

Face Priority AF rregullon automatikisht fokusin për të ndjekur fytyrën e një personi në kuadër, ndërsa Face Only AF përgjigjet vetëm nëse pikaset ndonjë fytyrë në kuadër.

Vetëfokusim me gjurmim

Zgjidhni një subjekt nëpërmjet ekranit me prekje ose levës dhe XF605 do ta mbajë subjektin në fokus teksa lëviz nëpër kuadër.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.