CANON XF605

Funksion telekomandimi dhe rrjeti

Funksion telekomandimi dhe rrjeti

XF605 vjen me lidhje 12G-SDI, Wi-Fi dhe Ethernet që mbështetin transmetim përmes IP në H.264, ideal për transmetime të drejtpërdrejta.

Dalje USB Video

Si kamera e parë profesionale XF Series që mbështet dalje videoje (UVC) nga foleja USB-C, XF605 mund të përdoret si kamerë interneti. Mbështetet edhe USB PTP duke mundësuar importimin e skedarëve nga kamera drejt një kompjuteri.

Funksionit e telekomandimit

XF605 është i pajtueshëm ne një larmi zgjidhjesh telekomandimi me tel dhe valë. Mbështet telekomandën shumëfunksionale Canon RC-V100 dhe opsionin e ri Browser Remote, që është optimizuar për shkrepje nga një operator duke përdorur celularin apo tabletën. Për komandimin e XF605 mund të përdoren edhe telekomandat e pajtueshme si RC-IP100 si pjesë të një konfigurimi shumëkamerësh me kamera Canon PTZ dhe kamerat e zgjedhura Cinema EOS.

XF605

Shfrytëzoni aplikacionin Content Transfer Mobile për të njësuar transferimet e rrjetit ose përdorni Wi-Fi apo folenë e integruar Ethernet për t'u lidhur me FTP.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.