CANON XF605

Përsosmëri imazherike

Realizoni fuqi dhe fleksibilitet

Si kamera e parë në XF Series që kombinon një sensor 4K 1.0-Type CMOS me procesorin e figurës DIGIC DV7, XF605 cakton një arritje të re të cilësisë së figurës për transmetimet e nivelit profesional.

Përsosmëri optike

Me një modelim optik që përfshin dy elemente objektiv josferik dhe një element objektivi Super UD, objektivi i performancës së lartë L-Series 4K i XF605 ka kapacitetin të realizojë cilësi të jashtëzakonshme figure në të gjitha pjesët e ekranit. Zmadhimi fleksibël optik 15x ofron një rreze të barasvlershme të modeleve 35mm prej 25.5mm - 382.5mm, dhe arrin fleksibilitet të mëtejshëm përmes një 30x Advanced Zoom për shkrepje të cilësisë së lartë në Full HD.

Fotostabilizim i fuqishëm

5-Axis Image Stabilisation nga Canon siguron rezultate qartësie kristal gjatë filmimit dorazi apo në lëvizje. Duke përdorur një kombinim mes Standard IS, Dynamic IS dhe Powered IS, XF605 ofron komandim tejet efikas të Image Stabilisation që vepron në një larmi subjektesh dhe situatash të ndryshme shkrepjeje.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.