CANON XF605

Prakticitet dhe fleksibilitet

Funksione të përmirësuara të ekranit me prekje

Përveç ndërfaqes së preferuar Direct Touch për kontrollin e menjëhershëm të vetëfokusimit dhe cilësimeve në ekran, ekrani i integruar me prekje LCD me kënd të ndryshueshëm dhe 3.5-inçësh mbështet përdorim me prekje për komandimin e luajtjes, shfletimin e menyve dhe cilësimet e regjistrimit.

Mbi 100 funksione, mes të cilave Eye Detection AF, Gain Boost dhe Focus Guide mund t'u caktohen 11 butonave të personalizueshëm që arrihen lehtë në njësinë kryesore kompakte ndërsa shikoni përmes EVF.

XF605_Lifestyle

Unaza komanduese të pavarura

Edhe me madhësinë kompakte të XF605, objektivi me zmadhim optik vjen me funksionim me tri unaza. Fokusi, zmadhimi dhe irida mund të rregullohen në mënyrë të pavarur përmes unazave të objektivit, secila prej të cilave ka një ndjesi të veçantë në prekje, për komandim precizioni.

XF605

Filtrat ND të integruar

Një njësi e brendshme, rrotulluese filtri ND mundëson komandim krijues mbi aperturën dhe shpejtësinë e shkrehësit, në një larmi të gjerë situatash shkrepjeje. Tri dendësi – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – rregullohen duke përdorur butonat e jashtëm të vendosur për prakticitet pranë cilindrit të objektivit.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.