CANON XF605

Ndjeshmëri dhe gamë e lartë dinamike

Me mundësinë për t'i regjistruar vetiu formatet Hybrid Log-Gamma (HLG) dhe Perceptual Quantization (PQ), XF605 është një mjet fleksibël për rezultate të shpejta me filmimet HDR. Për produksione që kanë nevojë për fleksibilitet të zgjeruar gradimi, Canon Log 3 ofron një diapazon të jashtëzakonshëm dinamik dhe e bën më të lehtë arritjen e një pamjeje kohezive në një konfigurim shumëkamerësh.

XF605 është kamera e parë e XF Series që pajiset me High Sensitivity Mode, çka do të thotë që kapacitetet e sensorit në ndriçim të ulët të jenë përmirësuar së tepërmi, duke ofruar ndjeshmëri të barasvlershme me F12 në 2000 lux. Është shtuar dhe një funksion i ri përforcimi duke mundësuar përforcimin nga niveli standard prej -6dB deri 21dB menjëherë në 36dB përmes një butoni të caktuar nga përdoruesi. XF605 është e pajisur dhe me një Infrared Mode për të shkrepur në errësirë thuajse të plotë.

REGJISTROHUNI TANI

Regjistroni interesin tuaj për Canon XF605

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për Canon XF605, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

Artikuj të ngjashëm

  1. Paraqitja vizuale e Canon XF605 e shfaqur në këto materiale fotografike dhe video mund të ndryshojë nga produkti komercial.