CANON EOS C70

Cilësi mbresëlënëse e figurës

Sensori "4K Super 35mm DGO" në EOS C70 përfshin teknologjinë tonë novatore "Dual Gain Output" të prezantuar fillimisht me "C300 Mk III" dhe ofron cilësi jashtëzakonisht të qartë figure në ndriçim të ulët, si dhe mbi 16 nivele diapazoni dinamik.
Njësia kryesore e EOS C70

Një sensor "Dual Gain Output" që ofron më shumë

Në sensorin DGO çdo piksel e lexon pamjen me dy nivele të ndryshme amplifikimi, një të lart dhe një të ulët, të cilat ndërthuren në vijim për të sjellë një foto të vetme. Leximi me amplifikim të lartë është i optimizuar për të shkrepur detaje të qarta në zona të errëta, ndërsa leximi me amplifikim të ulët është i optimizuar për shkrepjen e detajeve në zonat e shndritshme. Për rrjedhojë, kur ndërthuren së bashku me saktësi në shkallë pikseli, detajet dhe cilësitë si te zonat me ndriçim të lartë, ashtu edhe tek ato me ndriçim të ulët ruhen e përforcohen duke i mundësuar kamerës të arrijnë një diapazon mbresëlënës e më të lartë dinamik prej deri në 16+ shkallësh.

Ndryshe nga "Dual ISO" të mirat e DGO veprojnë në një diapazon më të gjerë ISO duke maksimizuar diapazonin dinamik dhe cilësinë e figurës pavarësisht mjedisit ku shkrepni.

Sensori i ri DGO është gjithashtu i pajtueshëm me "Dual Pixel AF", duke i dhënë përdoruesit liri më të madhe në arritjen e imazhit që dëshiron.

Sensor DGO, diapazon i lartë dinamik

Mbështetje për regjistrim në HDR

Përfitoni deri në 16+ nivele diapazoni dinamik kur shkrepni në "Canon Log 2" me karakteristika të ngjashme me të filmit, duke maksimizuar fleksibilitetin e gradacionit dhe detajet në hije.

"Canon Log 3" ofron gjithashtu diapazon të jashtëzakonshëm dinamik ndërsa ofron një proces më efikas gradacioni dhe minimizimi të zhurmës në hije.

EOS C70 vjen gjithashtu me "Hybrid Log-Gamma (HLG)" dhe "Perceptual Quantization (PQ)" për regjistrimin e brendshëm në çast të filmimeve HDR pa gradacion.

Shkencë ngjyrash natyrale dhe reale

"Canon Cinema EOS System" njihet tanimë për shkencën e ngjyrave që ofron tonalitete të ngrohta të lëkurës dhe ngjyrë organike. EOS C70 ka gjithashtu një larmi cilësimet matrice ngjyrash për të përkuar me tipat dhe modelet e tjera të kamerave.

EOS C70, produksion ngjyrash natyrale

Mbështetja për LUT

Përveç tabelave krahasuese të integruara të Canon Cinema EOS, mund të importoni skedarë të personalizuar 3D LUT për regjistrim të brendshëm, për procese edhe me efikase pune me ngjyrat.

EOS C70, filmime me ekranin LCD, burrë në liqen

FLISNI ME EKIPIN TONË

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër më poshtë për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Artikujt e lidhur

  • ARTIKULLI

    Filmimi në 8K dhe 4K të mbimoduluar në "Canon EOS R5"

    Në filmimet e para me "Canon EOS R5", Martin Bissig dhe Ivan D’Antonio eksploruan se si aftësitë e modelit në 8K ulin kohën e shkrepjes dhe shtojnë zgjerojnë mundësitë krijuese.

  • ARTIKULLI

    Fermat në filmografi: hyrja në biznes

    Regjisoret më në zë tregojnë si si kanë hyrë në biznesin e filmave dhe ofrojnë këshilla për femrat që shpresojnë të ndjekin hapat e tyre.