CANON EOS C70

Përshtatshmëri

Frymëzuar nga kamerat e tjera me mbërthyese RF të "Canon", EOS C70 është kompakt, peshëlehtë dhe vjen me një larmi komandash të konfigurueshme duke ju mundësuar t'i përshtateni çfarëdo situate.

Përshtatshmëri

Burrë që shkrep me EOS C70, kinokamerën EOS

Kompakte, peshëlehtë dhe e qëndrueshme

EOS C70 vjen me një dizajn të ri, duke përfshirë një dorezë shumëfunksionale me 3 rrotulla të konfigurueshme dhe levë shumëdrejtimëshe. Kamera është krijuar për të qenë si një kalë pune i fortë e peshëlehtë, falë trupit të polikarbonatit me fibra karboni. Dizajni kompakt i mundëson dhe montimin në dronë, krahë mbajtës, mbajte në dorë apo sup, si dhe nëpër kokore shikimi në vetë të parë dhe automjete.

EOS C70, filmime duke përdorur ekranin LCD
Shkrepje me dron me EOS C70, vajzë në fushë
Dron me kinokamerë profesionale, EOS C70
Burrë që shkrep me EOS C70, kinokamerën EOS

Filtrat ND të integruar

EOS C70 vjen me një njësi filtri ND të sapozhvilluar e ultra të hollë të optimizuar për shpinë me flanxhë më të shkurtër të mbërthyeses RF.

Ky sistem filtri ND me komandim elektronik mbështet 2/4/6 dhe më tej 8/10 nivele, duke mundësuar krijimin e një figure me thellësi të ulët fushe, edhe në kushte ndriçimi të lartë.

Burrë që mban EOS C70, kinokamerën EOS, sistemin e filtrit ND
Filtër ND, EOS C70

Rugged Cold Shoe Mount

EOS C70 vjen me një mbërthyese të fortë me njësinë e dorës ose me aksesor mbërthimi për t'i vendosur një sërë aksesorësh të tjerë si p.sh. mikrofon të jashtëm.

EOS C70 me pamje nga sipër, mbërthyesja metalike

Sistem i pavarur ajrimit të dhomave

EOS C70 ka një sistem ekuivalent qarkullimi të pavarur të ajrit që haset në kamerat tona më të shtrenjta "Cinema EOS". Kjo strukturë ventilimi të pavarur është krijuar për të veçuar qarkullimin e ajrit nga goditja e drejtpërdrejtë e komponentëve elektronikë. Ky dizajn parandalon gjithashtu hyrjen e trupave të thuaj si p.sh. ujit dhe rërës, në sistemet elektrike, duke e bërë EOS C70 një mjet praktik për shkrepje në vend.

EOS C70 Ventilation system
Sistemi i ajrimit i EOS C70
Dron me kinokamerë profesionale, EOS C70

FLISNI ME EKIPIN TONË

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër më poshtë për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Artikujt e lidhur

 • Një çiklist me mountain-bike hidhet në ajër përkundër diellit. Fotoja është shkrepur nga poshtë dhe është inkuadruar nga lulëkuqet dhe bari në faqen e kodrës

  ARTIKULLI

  Filmimi në 8K dhe 4K të mbimoduluar në "Canon EOS R5"

  Në filmimet e para me "Canon EOS R5", Martin Bissig dhe Ivan D’Antonio eksploruan se si aftësitë e modelit në 8K ulin kohën e shkrepjes dhe shtojnë zgjerojnë mundësitë krijuese.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKULLI

  Fermat në filmografi: hyrja në biznes

  Regjisoret më në zë tregojnë si si kanë hyrë në biznesin e filmave dhe ofrojnë këshilla për femrat që shpresojnë të ndjekin hapat e tyre.