CANON EOS C70

Formate të shumta të regjistrimit

EOS C70 vjen me fole dykartëshe te doreza për të mundësuar shkrepjen e ngadalësuar dhe formate të ndryshme regjistrimi.

Formate të shumta të regjistrimit

Filmim i një vajze që kërcen, EOS C70

Shpejtësi të larta kuadrosh prej deri në 120fps në 4K

EOS C70 mbështet shkrepje të ngadalësuar me regjistrim 4K 120p, me mbështetje për Dual Pixel CMOS AF, si dhe regjistrim të zërit. Për shpejtësi më të larta kuadrosh, ofrohet dhe 2K 180fps në modalitetin Super16.

Fole dykartëshe me mbështetje për formate të ndryshme regjistrimi

Foletë dykartëshe UHS-II SD mundësojnë regjistrim paralel/të njëpasnjëshëm të skedarëve 4K XF-AVC / MP4 (4:2:2 10-bit). XF-AVC mbështet edhe ALL-I, si dhe Long-GOP, duke ofruar fleksibilitet maksimal për kërkesat tuaja të prodhimit.

Regjistrimi MP4 në HEVC H.265 ose H.264 Long-GOP ofron formate alternative regjistrimi për fleksibilitet të mëtejshëm.

Formatet

XF-AVC:
4K 4:2:2 10-bit
Deri në 600Mbps
Deri në 60P

HEVC / MP4:
4K 4:2:2 10-bit
deri në 225Mbps H.265
deri në 59.94/50P
Funksione të shumta formatesh regjistrimi
EOS C70, fleksibiliteti i kërkesave të produksionit
EOS C70, filmime me ekran LCD

FLISNI ME EKIPIN TONË

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër më poshtë për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Artikujt e lidhur

 • Film making, EOS C70

  ARTIKULLI

  Fermat në filmografi: hyrja në biznes

  Regjisoret më në zë tregojnë si si kanë hyrë në biznesin e filmave dhe ofrojnë këshilla për femrat që shpresojnë të ndjekin hapat e tyre.

 • Një çiklist me mountain-bike hidhet në ajër përkundër diellit. Fotoja është shkrepur nga poshtë dhe është inkuadruar nga lulëkuqet dhe bari në faqen e kodrës

  ARTIKULLI

  Filmimi në 8K dhe 4K të mbimoduluar në "Canon EOS R5"

  Në filmimet e para me "Canon EOS R5", Martin Bissig dhe Ivan D’Antonio eksploruan se si aftësitë e modelit në 8K ulin kohën e shkrepjes dhe shtojnë zgjerojnë mundësitë krijuese.