CANON EOS C70

Kinokamerë me mbërthyese RF

Falë sistemit të mbërthimit RF, "Cinema EOS C70" bën urën lidhëse mes kamerave DILC dhe kinokamerave.

Kinokamerë me mbërthyese RF

Kamerë EOS C70 me objektiv

Mbërthyese me diametër më të madh

EOS C70 është kamera e parë Cinema EOS që përdor teknologjinë revolucionare RF Mount me rendiment optik të fjalës së fundit.

EOS C70, RF Mount
Burrë që mban EOS C70, kinokamerën EOS
Burrë që shkrep me EOS C70, kinokamerën EOS

Sistem kthimi të shkurtër të fokusit

Pasja e një distance më të shkurtër kthimi pas prej 20mm (që është më pak se gjysma e distancës së kamerave DSLR), u mundëson objektivave të shkojnë më pranë planit fokal të sensorit të kamerës. Ky fokus kthimshkurtër jo vetëm që i lejon dizajni të trupit të kamerës të jetë më kompakt, por i jep më liri edhe sistemit optik që të shfrytëzohet për qartësi nga këndi në kënd.

Sistem 12-kunjësh komunikimi të dhënash

Sistemi i komunikimit të mbërthyeses RF shfrytëzon disa kanale të dedikuara ndaj funksioneve specifike; sistemi i saj revolucionar i të dhënave përmirëson bashkëpunimin dhe funksionet mes objektivit dhe kamerës.

Rezultati janë komandimi i shtruar i aperturës, zona më gjerë e vetëfokusimit dhe precizioni i përmirësuar fokusimi, plus korrigjim tejet i sofistikuar optik dhe fotostabilizimi i përmirësuar.

Objektiv RF, fotostabilizim

Eksploroni gamën e objektivave RF

FLISNI ME EKIPIN TONË

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër më poshtë për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Artikujt e lidhur

 • Një çiklist me mountain-bike hidhet në ajër përkundër diellit. Fotoja është shkrepur nga poshtë dhe është inkuadruar nga lulëkuqet dhe bari në faqen e kodrës

  ARTIKULLI

  Filmimi në 8K dhe 4K të mbimoduluar në "Canon EOS R5"

  Në filmimet e para me "Canon EOS R5", Martin Bissig dhe Ivan D’Antonio eksploruan se si aftësitë e modelit në 8K ulin kohën e shkrepjes dhe shtojnë zgjerojnë mundësitë krijuese.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKULLI

  Fermat në filmografi: hyrja në biznes

  Regjisoret më në zë tregojnë si si kanë hyrë në biznesin e filmave dhe ofrojnë këshilla për femrat që shpresojnë të ndjekin hapat e tyre.