CANON EOS C70

Ndërfaqe profesionale

Mbani kontrollin me butona të konfigurueshëm, kontakte profesionale, kontrolle të sofistikuara të audios dhe regjistrimit.

Ndërfaqe profesionale

EOS C70, ndërfaqe e avancuar profesionale

Ndërfaqe e avancuar

EOS C70 trashëgon shumë funksione profesionale të hasura në kamerat "Cinema EOS", duke përfshirë 13 butona të konfigurueshëm nga përdoruesi, 2 Mini XLR, rrotullat të dedikuara për kontrollin e zërit dhe "Timecode In/Out". Foleja USB-C mbështet adaptorë "Wi-Fi" dhe "Ethernet" të palëve të treta.

konfigurimi i kontrollit të ndërfaqes së avancuar

1. Hyrja 1 (mini XLR 3-kunjëshe) / 2. Hyrja 2 (mini XLR 3-kunjëshe) / 3. Kontakti i mikrofonit / 4. Kontakti i kufjeve / 5. Kontakti i USB Type-C / 6. Kontakti i telekomandës / 7. Kontakti i daljes HDMI (Type-A) / 8. Kontakti i kodit kohor hyrje/dalje (BNC)

Rrotulla kontrolli të audios

Dy rrotulla kontrolli të audios ndodhen nga pas për rregullim të pavarur të niveleve të regjistrimit. Burimi hyrës mund të zgjidhet nga hyrja e linjës, mikrofoni i integruar stereo dhe dy hyrjet e mikrofonit XLR, për një total prej 4 kanalesh hyrjeje të zërit.

Rrotullat e kontrollit të zërit, EOS C70
filmim me ndërfaqen I/O

FLISNI ME EKIPIN TONË

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër më poshtë për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Artikujt e lidhur

 • Një çiklist me mountain-bike hidhet në ajër përkundër diellit. Fotoja është shkrepur nga poshtë dhe është inkuadruar nga lulëkuqet dhe bari në faqen e kodrës

  ARTIKULLI

  Filmimi në 8K dhe 4K të mbimoduluar në "Canon EOS R5"

  Në filmimet e para me "Canon EOS R5", Martin Bissig dhe Ivan D’Antonio eksploruan se si aftësitë e modelit në 8K ulin kohën e shkrepjes dhe shtojnë zgjerojnë mundësitë krijuese.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKULLI

  Fermat në filmografi: hyrja në biznes

  Regjisoret më në zë tregojnë si si kanë hyrë në biznesin e filmave dhe ofrojnë këshilla për femrat që shpresojnë të ndjekin hapat e tyre.