lead in bg.jpg

PROGRAM I INTEGRUAR STOP MOTION ANIMATION PËR KAMERA TË ZGJEDHURA EOS

Supercharge Your Stop Motion Animation

The new Stop Motion Animation firmware increases your Live View resolution to 1920x1280 from Canon’s normal 960x640, when connecting to compatible stop motion animation software, like Dragonframe. This makes it easy for animators to confirm focus and movement within every frame.

pro-stop-motion-8

Larger Live View

Live view is critical for animators creating stop motion animation films. Animators use the remote live view of the camera to review critical details and make decisions within stop motion animation software, like Dragonframe. Canon’s Stop Motion Animation firmware increases the Live View to 1920x1280 - helping animators see subtle movement for refined animation.

USB Manual Focus Peaking

Canon has added Manual Focus Peaking over USB to work with stop motion animation software, like Dragonframe.

Seeing Focus Peaking on the full screen allows the animator to precisely capture fine detail and adjust for desired depth of field.

Critical focus on a subject's eyes (using the red edge) gives the animator the confidence that the scene flows as directed.

Larger Live View

Aperture Lock

Set the Aperture Value via “Aperture Lock” function within Dragonframe software. This computer-controlled aperture function reduces aperture-based flicker which can spoil animations.

Aperture Lock

Focus Position Memory

The Focus Position Memory feature allows for accurate manual focus of a subject via computer control with Dragonframe software. Allowing the user to set a programmable focus position to ensure there are no focus changes when animating over several days. Focus Position Memory is possible with all EOS RF Lenses.

Focus Position Memory

Për më shumë informacion dhe detaje për çmimet

Drejtohuni në faqen tonë të mbështetjes për të mësuar më shumë rreth çmimeve për modelet e zgjedhura dhe si të organizoni përmirësimin.

Tabela e krahasimit të firmuerit standard përkundër firmuerit Stop Motion Animation

Live View Resolution

960×640
1920×1280
960×640
1920×1280

Live View Manual Focus Peaking

No
Yes
No
Yes1

HDMI Output

Yes
No
Yes
Yes2

Focus Position Memory*

No
Yes
No
Yes1

Aperture Lock*

No
Yes
No
Yes1

HDR PQ Setting

No
No
Yes
Yes2

Stop Motion Mode On/Off Menu Toggle

No
No
No
Yes

 1. Feature is only active when the Stop Motion Mode is set to ON in the menu
 2. HDMI port and HDR PQ setting are only active when the Stop Motion Mode is set to OFF in the menu. When set to ON, the HDMI output and HDR PQ setting are not available.

  * Requires Dragonframe 5 software

Informacion i rëndësishëm në lidhje me programin e integruar të instaluar të EOS R, EOS RP, EOS R6 Mark II dhe EOS R8 Stop Motion Animation:

 • [Disp. performanca] nuk mund të caktohet
 • Ekrani i shkrepjes nuk mund të shfaqet me rezolucionin 1920 x 1280 pikëza dhe MF peaking nuk do të shfaqet as sikur [MF peaking settings] të jetë caktuar në [On] nën kushtet e mëposhtme:
  • Kur përdoret një objektiv EF-S
  • Kur caktohet [Multiple exposure]
  • Kur [Cropping/aspect ratio] caktohet në një opsion [1.6x (crop)]
  • Kur ekrani i shkrepjes zmadhohet
  • Kur vazhdoni të mbani shtypur butonin e shkrepjes pas shkrepjes

Related products

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R

  Kamerë me pasqyrë pa tela që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe krijuesit e filmave.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS RP

  Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6 Mark II

  Foto apo video, aksion apo portret – ndërthurja e rendimentit me cilësinë e figurës te Canon EOS R6 Mark II jua lë të lirë krijimtarinë
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R8

  Kaloni në fotografinë dhe videon kuadërplotë dhe realizoni ambiciet tuaja krijuese.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R100

  Krijoni kujtime të përsosura vizuale në cilësi të jashtëzakonshme me këtë kamerë intuitive EOS R që është gjithnjë gati.
 • You might also be interested in