Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

PRINTIMI

Eksplorimi i kapitullit tuaj të radhës në printim

Qoftë nëse eksploroni një aventurë të re biznesi, nëse largoheni për universitet apo ndihmoni fëmijët të përgatisin projektin e tyre të ri, kapitulli i radhës i secilit del më mirë në printim.

Printerët sot mund të bëjnë shumë më shumë se paraardhësit e tyre. Nga printimi në renë kompjuterike deri te lidhja me valë dhe shabllonet e shkarkueshme të zyrës, ka kaq shumë për të eksploruar.

Mësoni më shumë për potencialin krijues të printimit dhe se si mund t'ju ndihmojnë printeri në hapin tuaj të radhës.

Organizimi

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Printimet janë mënyra ideale për të ruajtur vijimësinë pa e futur dorën thellë në xhep. Qoftë nëse ju duhet një ditar për të planifikuar detyrat e fakultetit, kalendarë A3 për takime zyre apo lista detyrash javore për jetën familjare, mund t'i gjeni me lehtësi këto mjete falas në internet.

Nuk duhet shumë për të gjetur printime falas në internet që mund t'ju ndihmojnë të jeni të organizuar. Aplikacioni "Easy-Photo Print Editor" ka një sërë shabllonesh të ndryshme për kalendarë, që mund dhe të personalizohen me figurat tuaja.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Zgjidhja për ditët me shi

Zbavitja e fëmijëve mund të jetë një punë me kohë të plotë, sidomos në mot të keq. Por pikërisht në këto ditë të zymta mund të shkëlqejë më mirë printeri.

aplikacionin "Creative Park" të "Canin" do të gjeni faqe për ngjyrosje që mund t'i shkarkoni falas, labirinte dhe aktivitete të tjera të printueshme të rubrikës "Fun with Kids"! – që do t'ju japë një zgjidhje të shpejtë për ditët me shi. Mund dhe t'u shtoni stilin tuaj personal printimeve, duke përdorur funksionin e modifikimit për personalizimin e shablloneve.

"Zbavitja e fëmijëve mund të jetë një punë me kohë të plotë, sidomos në mot të keq. Por pikërisht në këto ditë të zymta mund të shkëlqejë më mirë printeri"

Nëse kërkoni të mbani të zënë me diçka fëmijët tuaj për një kohë më të gjatë, do të gjeni një sërë lojërash të printueshme në Creative Park, duke përfshirë bingo, hedhje unazash dhe madje e fushën tuaj të veçantë të shahut. Këto mund t'i printoni me lehtësi në shtëpi dhe do të jenë po aq argëtuese për t'i bërë sa dhe për t'i luajtur.

Eksploroni më tej në faqen e internetit të Creative Park për punëdore të shumta argëtuese dhe modele 3D që mund t'i printoni drejtpërdrejt nga printeri i shtëpisë, duke përfshirë lojëra, kafshë e skeda.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Ngritja e një shtëpie të re

Nisja e universitetit do të thotë të shpenzoni njëfarë kohe për ta bërë shtëpinë tuaj të studentit të ndihet si tamam si shtëpi. Përse të mos i shkurtoni ca shpenzimet e dekorimit duke printuar fotot tuaja?

Canon Zoemini është një printer në madhësi xhepi nga "Canon" që çiftohet drejtpërdrejt me pajisjet inteligjente. Kjo ju mundëson t'i printoni fotot drejtpërdrejt nga një pajisje portative, që të mund të dekoroni më shpejt e më lehtë.

Ka plot mënyra ekonomike për të paraqitur histori të printuara. Nëse nuk ju pëlqen t'i lidhni apo fiksoni në tabelën e pineskave mund të provoni t'i paraqisni fotot si kolazh në një kornizë apo kanavacë.

Seria "Canon PIXMA TS5350" është ideale për punëdore e krijime. Ka një larmi të gjerë letre printimi që mund të eksploroni, nga fotongjitëset e heqshme dhe fotoletra magnetike deri te stampat e hekurosjes në tekstile dhe letra dyanësh pa shkëlqim. Së bashku me aplikacionet Easy-PhotoPrint Editor dhe Creative Park nuk ka qenë kurrë më e lehtë t'i dekoroni sendet tuaja me fotot që ju pëlqejnë më shumë.

Ku të mësoni më shumë

Mësoni më shumë rreth softuerit "PIXMA" dhe se si të çlironi potencialin krijues të printerit tuaj "Canon". Ose shfletoni gamën për të gjetur partnerin tuaj të studios së punës dhe për t'ia nisur me punëdoret tuaja.

Shkruar nga Sasha Newbury

Artikujt e lidhur
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

KËSHILLA PRINTIMI

Printeri optimal për zyrat e shtëpisë

Bëjeni punën nga shtëpia të qetë me printerin Canon PIXMA TR4650.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

KËSHILLA PRINTIMI

Pyetje të shpeshta për printerin, bojën dhe letrën

Eksperti i Canon, Suhaib Hussain, u përgjigjet pyetjeve të zakonshme për teknologjinë, bojën dhe letrën e printerëve.

Printer fun for everyone

PRINTIM KRIJUES

Zbavitje me printerin për të gjithë

Gjashtë mënyrë se si printeri juaj PIXMA mund t'jua energjizojë shtëpinë, aktivitetet e familjes dhe pajisjet.

Produktet e lidhura

Artikujt e lidhur

"Get Inspired" është burimi juaj kryesor i këshillave të dobishme të fotografisë, udhëzuesve të blerësit dhe intervistave inteligjente - gjithçka që ju nevojitet për të gjetur kamerën më të mirë ose printerin më të mirë dhe të krijoni ide të ardhshme krijuese.

Kthehu tek të gjitha këshillat e teknikat