Kamerat EOS M pa pasqyrë

Qëndroni gjithmonë gati me një kamerë kompakte, të lehtë dhe të vogël me lente të ndërrueshme që ofron cilësinë e kamerave DSLR

E madhe për cilësinë,
por e vogël më madhësi.

Historitë e mrekullueshme ndodhin kudo rreth nesh në çdo moment.
Ju duhet thjesht një kamerë që e lë jetën të rrjedhë dhe kështu ndodhin historitë e bukura.

Na e lini ne t'ju gjejmë kamerën e përsosur Canon

Gjetësi ynë i kamerës do t'ju orientojë mes gamës së kamerave tona dhe do t'ju ndihë të gjeni modelin optimal për ju.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Krijoni përmbajtje me cilësi të arrirë për audiencën tuaj dhe shtoni aftësinë tuaj krijuese - qoftë në fotografi, video apo transmetime të drejtpërdrejta.

Canon Camera

Çfarë është një kamerë pa pasqyra?

Ndryshe nga një kamerë DSLR, që përdor një pasqyrë për të reflektuar dritën në një inkuadrues, kamerat pa pasqyra - ndonjëherë të quajtura edhe kamerat e sistemit kompakt - nuk përfshijnë një pasqyrë ose inkuadrues optik, gjë që i bën në përgjithësi më të vogla se kamerat DSLR.

Kur hapësira ka një vlerë absolutisht të çmuar, gama e kamerave pa pasqyra Canon EOS M ofron elasticitet dhe lehtësi me cilësinë e lartë të imazheve në video si dhe në imazhe. Ajo përdor një inkuadrues elektronik që kursen në peshë dhe në madhësi, por ofron përfitime krijuese shtesë.

Duke filluar nga modelet APS-C me lente më të vogla e deri te kamerat e fuqishme me kuadër të plotë që në thelb kanë krijimtarinë falë fokusit të pasmë të shkurtër nga sensori i kuadrit të plotë, e gjithë gama e kamerave pa pasqyra EOS është e projektuar të nxjerrë më të mirën nga fotografia juaj.

Një cilësi mahnitëse

Kamerat tona pa pasqyra përfshijnë më të mirat e kamerave kompakte Canon dhe atyre DSLR për të siguruar fotografi dhe video me cilësi të mrekullueshme që janë plot detaje, ngjyra dhe atmosferë - edhe në kushte me ndriçim të ulët.

Lente EF-M

Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M. Lentet variojnë nga ato me kënd ultra të gjerë dhe me zmadhim telefoto e deri tek ato pllakë të vogla që do t'ju lejojnë të eksploroni krijimtarinë tuaj.

EOS M6 Mark II

A mund të përdor lente të tjera?

Me kamerat tona pa pasqyra mund t'i ndërroni me lehtësi lentet dhe të siguroni një pamje tjetër. Përveç gamës ekskluzive të lenteve EF-M, kompakte dhe të gjithanshme, mund të përdorni edhe Përshtatësin e montimit Canon EF-EOS M për zgjedhje mjaft të larmishme me mbi 80 lente EF-S dhe EF për kamerat DSLR, duke përfshirë lentet e veçanta si lentet makro dhe të efektit të syrit të peshkut.

Cila Sistem EOS është e drejtë për mua?

Gjeni aparatin perfekt që i përshtatet stilit tuaj të fotografisë dhe filmave. Nga specialistët e dritave të lehta për superhero të veprimit të shpejtë, Canon ka zgjidhjen perfekte.

Canon EOS Full-Frame range

Mund të jeni të interesuar në...

 • EOS R Sistemit

  Lëvizja e sistemit EOS R ofron mundësi më të mëdha krijuese për të kapur çdo moment.

  Zbuloni më shumë

 • EOS R

  Kamerë me pasqyrë pa tela që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe krijuesit e filmave.

  Zbuloni më shumë

 • Canon EOS RP

  Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.

  Zbuloni më shumë

 • Kamera me korniza të plota

  Eksploroni krijimtarinë tuaj me gamën e kamerave SLR & Mirrorless Dixhitale.

  Zbuloni më shumë

 • Kamera me lente të ndryshueshme

  APS-C të avancuara DSLR për secilin nivel kreativiteti.

  Zbuloni më shumë

 • Kamera me lentetë fikse

  Të gjitha-në-një kamera që janë një alternativë e përsosur dhe e lëvizshme ose plotësuese për një DSLR.

  Zbuloni më shumë

 • Të gjitha lente

  Artizanati i Canon dhe teknologjia optike më e fundit sigurojnë fotografi dhe filma cilësorë të shkëlqyeshëm.

  Zbuloni më shumë

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.