Blank-Rect Image

Canon EOS M200

Nuk ka qenë kurrë më parë kaq e lehtë të shkrepni e të ndani fotot krijuese e me pamje profesionale. "EOS M200" është një kamerë inteligjente, e ndërlidhur dhe peshëlehtë që do t'ju çlirojë krijimtarinë e do t'jua shpjerë më tej pasionin për fotografinë.

Galeria

Krijimtari e thjeshtë, e ndërlidhur

Mos ndiqni turmën e smartfonëve. Zbuloni anën tuaj krijuese me një kamerë praktike, e të ndërlidhur EOS që ju mundëson shkrepjen e fotove me pamje profesionale, ndërrimin e objektivave dhe shkrepjen e atmosferës së çfarëdo rasti - madje edhe në ndriçim të ulët.

Shikoni specifikimet e plota

Regjistrohuni në buletinin tonë. Merrni të gjithë të rejat më të fundit dhe informacionin për produktet.
sample lowlight

Përmirësoni fotografinë tuaj

Shkrepni përtej fotove të çastit të smartfonëve. Fotot e cilësisë së lartë të shkrepura me "EOS M200" i bëjnë ballë kohës - shkrepja e atmosferës së ngjarjeve të rëndësishme dhe paraqitja e subjekteve tuaja në dritën e tyre më të mirë.

sample

Ndërlidhur më së miri me jetën tuaj elektronike

Tregojuani aftësitë tuaja krijuara shoqërisë dhe ndjekësve në rrjetet sociale. Lidheni "EOS M200" me pajisjen tuaj inteligjente me anë të "Wi-Fi" dhe "Bluetooth" për vetëtransferim të fotove, ndarje të fotove në internet dhe telekomandim të kamerës.

sample lowlight

Çlironi krijimtarinë tuaj.

Shkrepja e fotove sipas stilit tuaj të veçantë nuk ka qenë kurrë më e lehtë apo zbavitëse. Menytë e orientuara të "EOS M200" dhe modaliteti "Creative Assist" i bëjnë më se të lehta fotot e pamjes profesionale.

simple compact

Dizajn për të lëvizur kudo

"EOS M200" është e vogël dhe e lehtë sa që mund ta mbani kudo me vete në çantën e përditshme. Ekrani me prekje dhe me rrotullim 180˚ ju ndihmon të kompozoni nga kënde krijuese duke shkrepur autoportrete fantastike.

Tregoni çdo histori

Tregoni historinë tuaj me një gamë të gjerë me lenteve të ndërrueshme. Frymëzoni krijimtarinë tuaj me një lente portative EF-M ose me elasticitetin maksimal të çdo lenteje EF/EF-S me anë të një adaptori.

Eksploroni tani

Vlogging cameras from Canon

Kamera videoblogimi nga "Canon"

Kush ju shikon? Përmirësoni audiencën tuaj përmes përmbajtjeve fantastike të krijuara me "Canon", ideale për videobloguesit kudo që janë.