Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

E projektuar për rendiment

Një procesor për
një rendiment më të shpejtë

Në themel të kamerës EOS 5D Mark IV është një procesor i shpejtë DIGIC 6+ që kontrollon çdo aspekt të sjelljes së kamerës, duke përfshirë shndërrimin e të dhënave të papërpunuara të sensorit në skedarë me cilësi të lartë që janë të pasura në detaje dhe me nivel të ulët të zhurmës, me ngjyra të sakta dhe tone të sakta të lëkurës.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Kapni
çdo moment,
në çdo kuadër

E projektuar nga fillimi për një rendiment të lartë, kamera EOS 5D Mark IV mund të regjistrojë në vazhdimësi me 7 kuadro/sek1 me fokusin automatik të plotë dhe ekspozimin automatik , duke realizuar deri në 21 imazhe RAW ose një numër të pakufishëm imazhesh JPEG në një seri të vetme2. Do të jeni gjithmonë gati për kuadrin tjetër. Në Pamjen e drejtpërdrejtë mund të realizohet regjistrimi i vazhduar në 4,3 kuadro/sek me gjurmimin e fokusit automatik. Do të jeni gjithmonë gati për kuadrin tjetër.

Gannet caught in mid flight with EOS 5D Mark IV

Ekrani LCD me prekje
i qartë dhe preciz

Një ekran LCD 3,2" me rezolucion të lartë me kontrolle intuitive të ekranit me prekje e bën vërtet një kënaqësi regjistrimin me kamerën EOS 5D Mark IV. Trokitni për të zgjedhur komandat e menysë dhe rrëshqitni para e prapa për të rishikuar imazhet. Katër opsione të tonit të ngjyrës bëjnë të mundur ta përdorni ekranin me qartësi në çdo kohë, si ditën ashtu edhe natën.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Regjistroni në heshtje,
ruani qetësinë

Zgjidhni modalitetin e regjistrimit në heshtje në kamerën EOS 5D Mark IV për ta mbajtur në minimum zhurmën e obturatorit. Eliminimi i veçantë i zhurmave lejon që kamera të përdoret në heshtje, edhe në ambientet më të qeta.

EOS 5D Mark IV

Sistemi i kontrollit të dridhjeve të pasqyrës

Dridhjet e kamerës ose të kërcimit të pasqyrës mund të shkaktojnë mjegullime - kjo është arsyeja pse Canon ka zhvilluar një Sistem kontrolli për dridhjet e pasqyrës për të minimizuar këtë mjegullim dhe për të siguruar imazhe të qarta me nivele të minimizuara të zhurmës; i përsosur për të regjistruar në heshtje.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Sistemi i kontrollit të dridhjeve të pasqyrës

Shikoni videon

Shikoni, kompozoni dhe
regjistroni me qartësi të plotë

Okulari inteligjent II me informacionet e regjistrimit si niveli i boshtit të dyfishtë, ofron një pamje më të pastër dhe më të ndritshme të skenës nëpërmjet lentes me një pamje pothuajse 100 për qind. Me informacionet e regjistrimit të rregulluara me kujdes për të ndihmuar për një kompozim të lehtë dhe të saktë, ekrani mund të personalizohet për t'iu përshtatur nevojave të fotografit.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Ekrani i kontrollit
të shpejtë të personalizuar

Çdo fotograf është unik dhe punon në mënyra të ndryshme. Për këtë arsye, inxhinierët e Canon kanë bërë të mundur të ndryshoni me shpejtësi dhe me lehtësi llojin, madhësinë dhe pozicionin e ikonave në ekranin e Kontrollit të shpejtë të personalizuar të kamerës, kështu që parametrat e preferuar do të mund t'i gjeni me lehtësi.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Qëndrueshmëri
dhe besueshmëri

Kamera EOS 5D Mark IV përfshin mbrojtjen e lartë nga kushtet e motit3 dhe një konstrukt të fortë me aliazh magnezi, duke ju dhënë besimin të vazhdoni të regjistroni edhe kur kushtet janë edhe më të vështira. Më e lehtë se EOS 5D Mark III, kamera EOS 5D Mark IV është projektuar për një rendiment të qëndrueshëm të regjistrimit, dhe për të zgjatur më shumë.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Përmirësoni
mjeshtërinë tuaj në regjistrim

Doreza e baterisë BG-E20 sjell përfitime shtesë për manovrimin e kamerës EOS 5D Mark IV, si dhe dyfishin e kapacitetit të baterisë, duke ju lejuar të zgjatni kohën e regjistrimit dhe të ruani kontrollin mbi momentin e duhur falë komandave vertikale për fokusin dhe matjen.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Shënimet në fund të faqes

1. Me shpejtësi obturatori 1/500 sek. ose më të shpejtë, hapja maksimale e diafragmës (në varësi të lentes), bateria plotësisht e karikuar LP-E6N, në 23°C/73°F. Shpejtësia do të ulet me aktivizimin e një nga më poshtë: Kundër flakërimave, Dual Pixel RAW, Optimizuesi dixhital i lentes

2. EV-3 në një pikë qendrore AF me fokusim në f/2.8, AF me një shkrepje, 23°C/73°F, ISO 100

3. Kapakët e ndarjeve, kapakët e terminaleve dhe pjesëve të tjera që mund të hapen duhet të jenë të mbyllura mirë për të siguruar rendimentet e rezistencës kundër pluhurit dhe rrjedhjeve. Sidoqoftë, këto masa nuk mund të parandalojnë plotësisht depërtimin e të gjithë pluhurave dhe pikave të ujit brenda në kamerë.

Eksploroni përfitimet e tjera