EOS 5D Mark IV with EF24-105mm f/4L IS II USM

Lente dhe Aksesorë

Lentet dhe aksesorët e rekomanduar për EOS 5D Mark IV

EF 24-105mm f/4L IS II USM

Një lente me zmadhim e gjeneratës së re që prezanton një qartësi të jashtëzakonshme me një saktësi të pastër si kristali për ngjyrat.

Mësoni më shumë

Shoes on blue reflected surface taken on EOS 5D Mark IV

Lentet legjendare të serisë L

Aksesorët themelorë

Zgjeroni mundësitë e regjistrimit të fotografive dhe videove duke përdorur aksesorët Canon për ta sjellë EOS 5D Mark IV edhe më afër momentit.

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Aksesorët themelorë