Lorenzo Agius portrait in studio with EOS 5D Mark IV

Në duart e profesionistëve

Ulla Lohmann realizon ngjitjen më të vështirë në Tasmani

Për vite me radhë, Ulla e kishte obsesion të ngjitej dhe të fotografonte kolonën shkëmbore legjendare Totem Pole. Ja se çfarë ndodhi kur e provoi.

Shikoni artikullin

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

"Ne kërkonim të bënim një video që paraqiste sportet e shpejta duke përdorur prerje të përshtatura, gjë do të thotë se na duhej cilësia më e mirë dhe elasticiteti më i lartë për gradimin në procesin pas prodhimit. Me Canon Log në duar, kamera EOS 5D Mark IV mund ta bënte këtë.”

Shikoni artikullin

Image of a drone making avideo

Në kërkim të fotografisë

Ndiqni një grup fotogazetarësh të mirënjohur të Reuters në udhëtimin e tyre nëpër botë në kërkim të historive frymëzuese, të pajisur me kamerën e re EOS 5D Mark IV.

Mësoni më shumë

hannibal_Hanschke

Jeff Ascough

“Tani që e kam provuar, do të jetë vërtet zhgënjyese të kthehem përsëri te kamera ime e vjetër EOS 5D Mark III.”

Shikoni artikullin

Wedding makeup caught by EOS 5D Mark IV

Christian Anderl

“Kjo kamerë është gjithçka që më duhet; ajo ka ndërthurjen e përsosur të teknologjisë së ndriçimit të ulët dhe të manovrimit, për ta bërë vërtet një kënaqësi atë që unë bëj."

Shikoni artikullin

Christian_Anderl-Inspiration

Lorenzo Agius

"Sinqerisht nuk jam i sigurt se si mund ta përmirësojnë më shumë këtë. Jam shumë i lumtur që ky nuk është problemi im.”

Shikoni artikullin

Studio portrait by Lorenzo Agius with EOS 5D Mark IV

Paolo Pellegrin

“E kam përdorur kamerën EOS 5D që nga fillimi dhe EOS 5D Mark IV më ka lënë vërtet mbresa, sidomos në kushtet e ndriçimit të dobët.”

Shikoni artikullin

Low light portrait with EOS 5D Mark IV

Ulla Lohmann

“Kur njerëzit më pyesin pse duhet ta ndryshoj me modelin e ri, përgjigjja është e thjeshtë: kjo është një kamerë që mund ta rrahësh dhe përsëri do të vazhdojë të punojë.”

Shikoni artikullin

Vanuatu tribesman jumping caught with EOS 5D Mark IV

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.

Petri Mast