Stay connected

Qëndroni të lidhur

Integrim
i thjeshtë

Përdorni Wi-Fi dhe NFC të integruar në EOS 5D Mark IV për të lidhur smartfonin, tabletin ose laptopin, ose për të zgjedhur direkt shërbimet e ndarjes së imazheve. Ideal për t'u dërguar imazhe klientëve dhe për të postuar në platformat e mediave sociale. Mbështetja e FTP/FTPS është e shkëlqyer për ata që regjistrojnë në vende të pajisura me Wi-Fi, kur kërkohet një siguri më e lartë.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Lidheni dhe
regjistroni në largësi

EOS 5D Mark IV mund të kontrollohet me valë nga një pajisje smart që ka aplikacionin Canon Camera Connect (iOS ose Android). Kap një pamje të re nga pikat e vështira për t'u arritur dhe kontrollo nga larg veçoritë e tilla si Touch Focus – e shkëlqyer për ndryshim fokusi kur punon në një projekt filmik.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Pritni anët dhe ndryshoni madhësinë

Një funksion i prerjes dhe ndryshimit të përmasave në EOS 5D Mark IV i lejon përdoruesit të ripunojnë kompozicionin pas shkrepjes, duke ndryshuar me lehtësi madhësitë e imazheve për t'i ndarë menjëherë përmes Wi-Fi të integruar. Njëlloj si në EOS-1D X Mark II, fotografët mund t'i presin imazhet siç duan t'i shohin të publikuara dhe t'ua dërgojnë shpejt editorëve dhe studiove të fotografive.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Zgjeroni mbulimin
e lidhjes Wi-Fi

Njësia WFT-E7 i zgjeron mundësitë e lidhjes pa tela të kamerës duke u ofruar fotografëve aftësinë për të transmetuar pa tela imazhet nga kamera te një kompjuter në një distancë edhe më të madhe, si dhe siguron funksionet e përmirësuara të regjistrimit në largësi dhe të serverit të medias.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Në kontakt me botën

GPS i integruar gjeoemërton çdo imazh me vendndodhjen tënde dhe e mban të saktë orën e brendshme të EOS 5D Mark IV. Gjithashtu është më efikase në përdorimin e energjisë prandaj do të shkrepësh për kohë më të gjatë. Të dhënat e GPS të ndihmojnë kur katalogon figurat dhe të lejon të ndjekësh lëvizjet e tua për të gjetur përsëri vende të caktuara.

Mos i harroni kurrë të dhënat

Fotogazetarët mbështeten te kapja e çdo detaji, dhe kjo përfshin edhe informacione të rëndësishme me shkrim. Ngarkoni modele të të dhënave meta në kamerën EOS 5D Mark IV me informacione personale, si dhe detaje të fotografive. Çdo imazh i kapur do të ketë këto informacione të futura në fushat metadata IPTC të tij.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Transferimi i shpejtë
dhe i qëndrueshëm i të dhënave

Lidhja USB 3.0 ofron transferim të shpejtë të skedave në kompjuterët PC dhe Mac - ideal për shkrepje të lidhura në ambiente studiosh.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Opsione elastike
për regjistrimin

Kamera EOS 5D Mark IV përfshin foletë e kartave SD dhe CF, të cilat pranojnë kartat e shpejta UDMA 7 me një shpejtësi shkrimi deri në 167 MB në sekondë.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Eksploroni përfitimet e tjera