Hero 4k Lifestyle Music Promo

Hidhni një hap më shumë në botën 4K kinematografike

Qartësi e pastër kristal

Regjistro momentet e tua filmike duke përdorur fuqinë mahnitëse të sensorit EOS D Mark IV për t'i shtuar detaje dhe rafinim ekstra çdo skene. Me opsionet për të regjistruar në rezolucion të lartë 4K1 si edhe Full HD për opsionet e shpejtësisë së kuadrove, duke përfshirë lëvizjet e ngadalta 60p, bota e videove DSLR thjesht sa është bërë më e mirë.

Capture the moment

Kapni momentin

Shikoni videon

Kapni imazhin e përsosur
nga çdo kuadër

Një veçori e marrë nga EOS-1D X Mark II, EOS 5D Mark IV përdoruesit mund të shkrepin filma 4K dhe të ruajnë çdo kuadro si një fotografi të detajuar bukur 8.8 megapiksel direkt në kartën e memories si skedë JPEG.

4K Screengrab Music Promo

Shpejtësi e lartë e kuadrove

Shpejtësitë më të larta të kuadrove sjell mundësi të reja dhe emocionuese për ta përfshirë të gjithë publikun në momentin e regjistrimit. Një aftësi e pabesueshme e videos HD me 120 kuadro/sek arrin të kapë edhe subjektet më të shpejta me detaje të mrekullueshme.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Video me shpejtësi të lartë të kuadrove

Shikoni videon

Fokuso si profesionist

EOS 5D Mark IV është e pajisur me Dual Pixel CMOS AF, një nga veçoritë më të rëndësishme të përmirësuara nga EOS 5D Mark III. Duke bërë të mundur kalimin e qetë dhe të saktë të fokusit në çfarëdo rezolucioni nga 4K deri në Full HD, vetëm prek ekranin LCD në pikat që dëshiron të fokusosh dhe lëre kamerën të bëjë pjesën tjetër.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Shtoni Canon Log te kamera EOS 5D Mark IV për një diapazon të gjerë dinamik dhe gjerësi të madhe të ekspozimit, si dhe një liri të jashtëzakonshme në procesin pas prodhimit.

Mësoni më shumë

EOS 5D Mark IV

Ruani çdo detaj në Videon HDR

Duke alternuar midis kuadrove normale dhe të ekspozuara pak, modaliteti i Videos HDR mund të kompresojë pjesët më të ndriçuara të një skene dhe të ruajë më shumë detaje të theksuara - duke sjellë video me një gamë dinamike më të gjerë.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

Veçoria HDR e bën realitet

Shikoni videon

Ngadalësoni ritmin, regjistroni të jashtëzakonshmen

Funksionet e shkrepjes me kohëmatës në EOS 5D Mark IV bëjnë të mundur regjistrimin me kohë të eventeve me qartësi të jashtëzakonshme. Kapni deri në 3600 fotografi për një video Full HD me kohë luajtjeje prej rreth 2 min për një film dinamik që bën diferencën.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Video me regjistrimin me intervale

Shikoni videon

Mikrofoni
dhe kufjet,
dhe dalja HDMI

Priza e mikrofonit dhe e kufjeve të lejon të regjistroni kolonën zanore perfekte për filmat e tu dhe të monitorosh audion për nivelin perfekt. Një lidhje HDMI dërgon audio të plotë dhe dalje Full HD të pakompresuar në regjistratorët e jashtëm dhe monitorët e videove.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Mikrofoni DM-E1
stereo me drejtim

Lidhni mikrofonin e jashtëm DM-E1 me EOS 5D Mark IV dhe regjistroni kolonën zanore perfekte për videot tuaja dhe monitoroni audion për nivelin perfekt. Një lidhje HDMI dërgon audio të plotë dhe dalje Full HD të pakompresuar në regjistratorët e jashtëm dhe monitorët e videove.

Mësoni më shumë

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Shënimet në fund të faqes

Eksploroni përfitimet e tjera