Therefore™

Softuer efikas procesi pune me funksione të fuqishme - transformoni mënyrën si menaxhoni e shpërndani dokumentet tuaja të biznesit.

Three women and a man dressed in business casual sit around a table in a partitioned office, looking at a laptop screen.

Informacionet e duhura, në majë të gishtave

Therefore ofron një fluks të shpejtë dhe efikas të informacioneve, me aksesin e sigurt, hapësirën ruajtëse, redaktimin dhe përpunimin.

Procese më të shpejta

Regjistroni me shpejtësi dhe me lehtësi dokumentet dixhitale ose në letër. Therefore përmirëson produktivitetin duke minimizuar proceset administrative që kërkojnë shumë kohë.

Informacione të sigurta

Qëndroni në përputhje me rregullat ndërkohë që i mbani të dhënat të sigurta. Kontrollet e përparuara të aksesit, të drejtat për lejet dhe masat kundër ndërhyrjeve i mbajnë të mbrojtura informacionet tuaja.

Çdo pajisje, në çdo kohë

Therefore ofron akses të bazuar në ueb në kohë reale për çdo pajisje. Tani njerëzit tuaj mund të marrin informaiconet që u nevojiten në çdo kohë dhe nga çdo vend.

Therefore access anywhere

E krijuar për t'iu përshtatur çdo organizate

Therefore është një zgjidhje elastike dhe e shkallëzueshme, e projektuar për t'iu përshtatur organizatave të çdo madhësie. Nga implementimi në vend deri te sistemi me menaxhim të plotë në renë kompjuterike "Therefore Online", ka nga një paketë për çdo situatë.

Cartoon-style graphic of an office, with blond woman, dark haired man and a dog among desks and a filing cabinet with a plant on top。

Siguroni vazhdimësinë

Magazina elastike për të dhënat dhe për kopje rezervë të shumta e Therefore e ndihmon organizatën tuaj të rifillojë biznesin e saj edhe pas katastrofave si zjarri, përmbytjeve dhe katastrofa të tjera.

Përmirësoni bashkëpunimin

Bashkëpunimi i sigurt dhe në kohë reale me kontrollin inteligjent të versionit do të thotë se punonjësit tuaj mund të punojnë së bashku me vetëbesim në dokumentet më të fundit.

Analizoni dhe automatizoni

Identifikoni me lehtësi pengesat në procese me raportimin dinamik sipas nevojës dhe të automatizuar, si dhe aksesin për treguesit kryesor të rendimentit (KPI) për flusket e punës së dokumenteve si dhe të arkivave.

Woman with dark hair and glasses, wearing a light grey jacket and light blue shirt, smiles while using a tablet device.

Siguri e plotë në renë kompjuterike

Informacionet tuaja duhet të lëvizin bashkë me ju dhe me Therefore Online mund të keni akses tek informacionet me lehtësi dhe me shpejtësi, kudo ku ndodheni, nga reja kompjuterike. Të dhënat janë të ruajtura në mënyrë të sigurt si kopje rezervë dhe janë të mbrojtura nga kërcënimet e jashtme.

Cartoon-style graphic of a tablet device with ‘Therefore’ brand logo, and white circles with cartoon headshots linked by green dotted lines.

Ruani dhe merrni informacionet në çast

Informacionet mund të jenë asete strategjike - qëndroni një hap përpara në një treg konkurrues me menaxhimin intuitiv të informacioneve.

Shkarkoni broshurën e Therefore

Man with stubble wearing a white t-shirt and dark blazer, looking at a tablet screen with a smiling woman wearing a striped jacket.

Zbuloni funksionet më të reja

Nga ndërfaqja e ridisenjuar e përdoruesit nga interneti, që tani përfshin panel të personalizueshëm përdorimi, përmes komandave më të thjeshta e më fleksibël të hapjes deri të mbështetja e zgjeruar për nënshkrimet elektronike. Therefore™ ju sjell edhe më shumë vlerë.

Discover the latest features

Veçoritë e softuerit të menaxhimit të informacioneve

100% scalable 100% scalable

100% e shkallëzueshme

E ndërtuar për çdo madhësi biznesi

Automated processes Automated processes

Procese të automatizuara

Përshpejtoni efikasitetin dhe produktivitetin

Real-time access Real-time access

Aksesi në kohë reale

Merrni skedarët nga çdo vend

Secure storage Secure storage

Hapësira ruajtëse e sigurt

Të dhënat janë plotësisht në përputhje me rregullat dhe të ruajtura si kopje rezervë

Fast data capture Fast data capture

Regjistrimi i shpejtë i të dhënave

Monitoroni skedarët me kontrollin inteligjent të versionit

Industry-wide Industry-wide

Në të gjitha industritë

Ideale për burimet njerëzore, logjistikën, financën, kontratat

Easy integration Easy integration

Integrimi me lehtësi

Përdoreni me palë të treta si ERP, Outlook, SAP dhe më shumë

1-10,000s of users 1-10,000s of users

Një deri në dhjetëra mijëra përdorues

Edicione për çdo lloj përdorimi

Çlironi proceset efikase të të dhënave për biznesin tuaj me Therefore

Zgjidhje të përafërta

Softueri përkatës

Zbuloni se si softueri i dixhitalizimit dhe regjistrimit mund të transformojë mënyrën se si i menaxhon informacionet biznesi juaj

FLISNI ME EKIPIN TONË