HR Digitisation is reimagining Human Resources for a digital world

Digjitalizimi HR

Të rikonceptosh Burimet Njerëzore për një botë digjitale.

Një staf burimesh njerëzore dinamik është jetësor për të arritur sukses. Por të përpunosh me dorë dosjet në letër të punonjësve kërkon shumë punë duke të kushtuar kohë dhe para.

Metodat manuale të dokumenteve të burimeve njerëzore ngadalësojnë biznesin tuaj dhe arkivat e letrave janë një mënyrë e shtrenjtë dhe e paefektshme për ruajtjen e informacionit të stafit.

Dobitë e Dixhitalizimit HR

Benefits Benefits

Ulni shpenzimet operacionale

Kurseni para duke modernizuar dhe digjitalizuar metodat e punës

Benefits Benefits

Rritni shpejtësinë e përgjigjes

Ndihmoni stafin e burimeve njerëzore të punojë më mirë dhe më shpejt duke automatizuar proceset

Benefits Benefits

Përmirësoni shikueshmërinë

Merrni më shumë analiza dhe njohuri mbi pikat e dobëta dhe të dhënat e burimeve njerëzore

Benefits Benefits

Arrini pajtueshmëri

Forconi sigurinë duke centralizuar ruajtjen e të dhënave të punonjësve

Demonstrimi i fuqisë nga eliminimi i letrave

Demonstrating the power of going paperless with Canon’s HR Digitisation
HR Case Manager i Canon ofroi mjetet dhe funksionalitetin e duhur për të transformuar mënyrën si punojmë.

Marco Trucchia

Drejtori i Burimeve Njerëzore, Itali

Sfida

Stafi i burimeve njerëzore i Canon në Itali po harxhonte shumë kohë dhe dokumente në letër për përpunimin e parave dhe donte të gjente një mënyrë më të shpejtë për të trajtuar të dhënat e punonjësve. Përveçse shpërqendronte stafin nga punët më me vlerë, përpunimi manual i 900 dosjeve të stafit e kishte bërë departamentin e burimeve njerëzore një qendër burokratike të kushtueshme.

Demonstrating the power of going paperless with Canon’s HR Digitisation
HR Digitisation is a fast and flexible way to manage employee information digitally

Zgjidhja

Kompania kuptoi se përgjigjja për këtë problem ishte HR Case Manager i Canon, një sistem i shpejtë dhe elastik i përpunimit të dokumenteve që i jep mundësi stafit të administrojë në mënyrë digjitale informacionet e punonjësve.

Dobitë

Duke i konvertuar në format dixhital dosjet në letër, departamenti i burimeve njerëzore uli kohën e administrimit me 15% duke rritur rendimentin dhe moralin. Analitika e sistemit dhe veçoritë e sigurisë i dha stafit gjithashtu më shumë kontroll në të dhënat e tij duke ndihmuar në mbajtjen e regjistrimeve të përditësuara dhe plotësisht të pajtueshme.

HR Digitisation’s analytic and security features gave the team more control over its data

Eksploroni se si Digjitalizimi HR mund të transformojë biznesin tuaj.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksionon

Kurseni kohë dhe para me mjetet tona novatore HR digjitale

Zgjidhje të përafërta