Digital Mailroom is a faster, smarter way to handle mail.

Dhoma e postës dixhitale

Një mënyrë më inteligjente, më e shpejtë për t'u marrë me postat.

Pa pasur sistemin e duhur, radhitja e postave ishte diçka që harxhonte kohë, burim gabimesh dhe nuk të lejonte të shikoje kush kishte dërguar postë ose kur.

Një dhomë postare digjitale bën të mundur që të gjitha postat hyrëse të kapen, identifikohen, verifikohen dhe dërgohen automatikisht me të dhënat e indeksit përkatës tek sistemet ose njerëzit e duhur.

Dobitë e Dhomës Postare Dixhitale të Canon

Benefits Benefits

Kurseni para

Përmirësoni efikasitetin dhe pakësoni humbjet

Benefits Benefits

Përgjigjuni më shpejt

Përpunimi më i efektshëm i postave ju ndihmon të ofroni shërbim më të mirë për klientin

Benefits Benefits

Përmirësoni ndarjen

Jepini forcës suaj punëtore akses të lehtë në postat e tyre kudo që të jetë

Benefits Benefits

Siguroni postën tuaj

Zhvilloni një mënyrë më të sigurt për trajtimin e informacioneve konfidenciale

Eksplorimi i dhomës postare të së nesërmes

Exploring the digital mailroom of tomorrow
Kjo zgjidhje ka përmirësuar rendimentin operacional dhe ka rritur shpejtësinë me të cilën i përgjigjemi klientëve.

Alan Watson

Administrator i Marrëdhënieve, Aegon Mbretëria e Bashkuar

Sfida

Aegon, një kompani ofruese për siguracion ndërkombëtar jete, pensioni dhe administrimi pasurish, po kërkonte një mënyrë më të shpejtë për të përpunuar postat midis kompanisë dhe 2 milion klientëve të saj në Mbretërinë e Bashkuar. Përveç se ishte e kushtueshme dhe tepër e lodhshme, sistemi i paefektshëm i përpunimit të postave i Aegon po ndikonte në shërbimin për klientin që ofronte.

Critical Document Governance ensures that critical documents are sent to the right place at the right time
Our Digital Mailroom solution streamlined and automated key workflows

Zgjidhja

Duke përdorur një qasje me disa faza, ndihmuam Aegon të transformojë teknologjinë e përpunimit të postave duke implementuar zgjidhjen tonë Dhoma Postare Digjitale. Synimi ynë ishte t'i bënim të efektshme dhe automatike metodat kyçe të punës ndërkohë që centralizojmë përpunimin dhe ruajtjen e postave në një objekt të ri larg vendit.

Dobitë

Kjo zgjidhje çoi në përpunim 50% më të shpejtë të postave, përgjysmoi shpenzimet e punës dhe çoi në një kursim total prej 25% duke pakësuar printimin dhe ruajtjen e letrës. Përveç se klientët ishin më të kënaqur nga shkurtimi i kohës së përgjigjes, sistemi i ri i dha Aegon kontroll të plotë të procesit dhe pakësoi rreziqet e pajtueshmërisë.

Our Digital Mailroom new system gave Aegon full process control and reduced compliance risks.

Zbuloni se si një Dhomë Postare Digjitale mund ta transformojë biznesin tuaj.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksionon

Përmirësoni mënyrën si punoni duke investuar në një dhomë postare digjitale.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Zgjidhje të përafërta