Invoice Processing give more control, efficiency and transparency in Accounts Payable

Përpunimi i faturave

Më shumë kontroll, efikasitet dhe transparencë në Llogaritë e Pagueshme.

Administrimi i lëvizjes së parave është jetësor për biznesin tuaj, por përpunimi i faturave manualisht mund të jetë i paefektshëm dhe burim gabimesh duke ju kushtuar kohë dhe para.

Qasja jonë më e thjeshtë dhe më inteligjente për trajtimin e faturave ju ndihmon të merrni kontrollin e lëvizjes së parave tuaja duke ju kursyer kohë dhe duke ju dhënë qetësi mendore falë një gjurme auditimi më të fortë.

Dobitë e automatizimit të faturave

Benefits Benefits

Ulni shpenzimet

Shmangni gjobat nga pagesat e vonuara dhe përqendrohuni më shumë në detyrat kryesore të biznesit

Benefits Benefits

Rritni efikasitetin

Kurseni kohën e harxhuar me përpunimin e faturave ndërsa pakësoni gabimet njerëzore

Benefits Benefits

Përmirësoni shikueshmërinë e lëvizjes së parave

Ndiqni plotësisht statusin e faturave dhe merrni vendime më të mirinformuara

Benefits Benefits

Forconi pajtueshmërinë

Arrini gjurmë auditimi më të forta, më të pajtueshme dhe shmangni mashtrimet

Të ndihmosh një biznes të modernizohet

Canon helped a business to modernise with an Invoice Processing system
Falë zgjidhjes së shpejtë, pa gabime të Canon, kemi arritur të thjeshtojmë procesin e faturimit.

Ján Lipták

Drejtor Finance, DB Schenker Republika Çeke

Sfida

Pas vitesh zgjerimi, ofruesi ndërkombëtar lider në logjistikë DB Schenker i Republikës Çeke (CR) pa një rritje të madhe në numrin e faturave që po merrte. Për të kapërcyer vështirësinë administrative që shkaktonte kjo, kompania i vendosi vetes një detyrë: të modernizonte procesin e saj manual të faturimit.

Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture
Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture

Zgjidhja

Ne ndihmuam DB Schenker CR duke i ofruar një shërbim përpunimi faturash të përcjellë jashtë nga fillimi në fund të bazuar në Qendrën e Dërgesave të Canon në Pragë. Rezultati ishte një sistem më i shpejtë, më i efektshëm duke përdorur metoda pune të efektshme dhe fotografim, vlerësim dhe përputhje të dhënash fature të automatizuara.

Dobitë

Ne përgjysmuam kohën që duhej për të përpunuar faturat duke i dhënë mundësi DB Schenker CR të përpunonte të gjitha faturat hyrëse brenda 24 orësh. Zgjidhja jonë i dha gjithashtu mundësi kompanisë të ripoziciononte pesë prej stafit të Llogari të Pagueshme e cila çoi në përmirësime operacionale të mëtejshme.

Canon halved the time taken to process invoices

Zbuloni se si një proces i optimizuar faturimi ju kursen kohë dhe para.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksionon

Merrni kontrollin e lëvizjes së parave me përpunimin e faturave nga Canon.

Zgjidhje të përafërta