imageRUNNER_ADVANCE_C5560i_ES

Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 ES Series

Maksimizoni produktivitetin dhe mbështesni bashkëpunimin e punonjësve me pajisje laseri me ngjyra A3 të rifabrikuara dhe të qëndrueshme.

 • Mbi 90%

  Material i ripërdorur i integruar

 • 1200×1200 dpi

  Cilësia e printimit

 • 60ppm

  Shpejtësia e printimit (A4)

 • 160 ipm

  Shpejtësia e skanimit (A4)

Zvogëloni ndikimin tuaj mjedisor me pajisje shumëfunksionale të qëndrueshme

Çojeni biznesin tuaj në një nivel tjetër duke përdorur pajisje të besueshme dhe fituese të çmimeve për të printuar, fotokopjuar, skanuar, dërguar faks dhe shpërndarë në renë kompjuterike. Rindërtuar nga pajisjet tona të nivelit të lartë, gama ES ndihmon në mbështetjen e objektivave tuaja të qëndrueshmërisë.

Fokusi te qëndrueshmëria

Prodhuar nga materiale të rinovuara për të minimizuar CO2 në prodhim, me teknologji të avancuara të integruara si toner me pikë shkrirjeje të ulët për të ndihmuar në uljen e konsumit të energjisë.

Mbroni biznesin tuaj

Ruani informacionin konfidencial duke përdorur një sërë veçorish të avancuara sigurie për të mbrojtur pajisjen, dokumentet dhe rrjetin tuaj, nga metodat e autentikimit të përdoruesve dhe të enkriptimit deri te masat e sigurisë të bazuara në renë kompjuterike.

Përmirësoni efikasitetin

Zvogëloni burimet duke menaxhuar në mënyrë qendrore proceset e punës me dokumente dhe duke i shpërndarë kostot në departamente ose projekte. Kurseni kohë të vyer duke përdorur diagnostikimin në distancë për mirëmbajtje proaktive dhe rregullime të shpejta

imageRUNNER Advance C5500 ES Series

Përvojë intuitive për përdoruesin

Ekran intuitiv me prekje 10,1” me përdorim të ngjashëm me smartfonin, i përshtatur për nevojat individuale të përdoruesit. Mbështetje për punën hibride dhe bashkëpunimin nga distanca punës me zgjidhje të avancuara portative dhe integrim të lehtë me shërbimet e resë kompjuterike

Realizoni produkte me cilësi të lartë

Printoni materiale me cilësi të lartë me teknologjitë e shkëlqyera të imazhit të Canon dhe realizoni produkte në një gamë të gjerë materialesh letre që plotësojnë të gjitha nevojat tuaja për printim.

imageRUNNER Advance C5500 ES

Shkarkoni përmbajtjen

Zbuloni se si Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 ES Series mund të ndihmojë në mbështetjen e përpjekjeve tuaja për qëndrueshmëri.

Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?

Përmirësoni kredencialet tuaja mjedisore me Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 ES Series.

PRODUKTI

Produktet e serisë

Eksploroni gamën e besueshme dhe të qëndrueshme të Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 ES Series.

Shpejtësia e printimit (A4, BW/CL)

60ppm
60ppm

Shpejtësia e skanimit (A4, BW, dyanëshe)

160ipm
160ipm

Integrimi

Softuer reje kompjuterike "uniFLOW Online Express"
Softuer reje kompjuterike "uniFLOW Online Express"

Lidhshmëria

Lidhje celulare dhe me renë kompjuterike
Lidhje celulare dhe me renë kompjuterike

Përvoja e përdoruesit

Panel me ngjyra dhe prekje 10.1”/25.6cm
Panel me ngjyra dhe prekje 10.1”/25.6cm

Kapaciteti standard i mbushjes së letrës

2300 fletë
2300 fletë

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Make it ’22

Një aktivitet i drejtpërdrejtë, person me person, me prezantime që ngacmojnë mendjen dhe forma zhvillimi biznesi të profilizuar që fokusohen në krijimin e vlerës për klientët në një botë në ndryshim.

Canon Camera
Image representing digital transformation services.

ZGJIDHJE

Shërbimet e transformimit digjital

Nxisni transformimin digjital duke kombinuar shërbimet tona të printimit të menaxhuar në shkallë ndërmarrjeje dhe zgjidhjet e bashkëpunimit në ambientin e punës në një paketë të vetme

Someone using the Canon PRINT business App on their phone

Aplikacioni Canon PRINT Business

Aplikacioni falas ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara dhe ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike në një larmi printerësh Canon drejtpërdrejt nga pajisjet portative.

Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?