Canon Camera

Aktivitet

Make It – një aktivitet i ri virtual nga Canon nga e marta 8 deri të enjten 17 qershor 2021

Ka qenë e vështirë, por është mënyra e vetme përpara. Ky festival në internet për përmbajtje dhe këshilla praktike do t'ju ndihmojë të formësoni një të ardhme pozitive për biznesin.

Një program aktivitetesh të posaçme për ju

Krijoni planin tuaj të personalizuar të ditës sipas përparësive të biznesit tuaj. 

Zgjidhni dhe kombinoni përmbajtjet që ju duhen, qoftë nëse keni 30 minuta apo gjysmë dite për të kursyer. Transmetime ose sipas kërkesës në datat 8-17 qershor 2021.

Canon Camera

Një ekspertizë botërore për
biznesin tuaj të printimit

Ejani në një program përmbajtjesh frymëzuese dhe njohurish të çmuara për biznesin nga ekspertë ndërkombëtarë. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të rikuperoni dhe zhvilloheni më tej.

Këshilla praktike nga kolegët tuaj

Mësoni nga profesionistët e printimit dhe ekipet e zhvillimit të biznesit në vendin tuaj. Ndani ide dhe kthejini në realitet planet tuaj të rikuperimit të biznesit.

Canon Camera

Krijoni programin tuaj nga këto tri kategori të qarta përmbajtjesh

Shfletoni me lehtësi te përmbajtjet që ju duhen dhe zgjidhni cilëndo seancë që paraqet interes për ju. Ne mund t'ju ndihmojmë t'ia dilni mbanë:

Një kalendar me përmbajtje të larmishme

Aktiviteti ynë është menduar t'ju bëjë punë juve. Zgjidhni nga një gamë e gjerë seancash dhe planifikojini me fleksibilitet sipas ditës suaj të punës. Nëse humbisni ndonjë seancë në transmetim, ejani sërish për ta parë më vonë.

 • Canon Showrooms

  Demonstrime të drejtpërdrejta të produkteve

  Shikojini teknologjitë më të fundit të Canon në veprim – nga imagePRESS dhe varioPRINT Series deri te portofoli ynë i formatit të madh imagePROGRAF dhe gama e plotë e zgjidhjeve tona për proceset e punës.

 • Mentorim nga ekspertë

  Merrni këshilla biznesi të jetës reale nga ekipi ynë i Canon Ascent Programme. Në vijim përfitoni akses në materiale mbështetjeje të thelluar për t'i vënë idetë në zbatim.

 • Referate frymëzuese

  Merrni njohuri mahnitëse nga drejtuesit me përvojë të biznesit nga përtej botës së printimit për t'iu orientuar dhe motivuar.

 • Diskutime që nxisin mendimin

  Bëhuni pjesë e njohurive dhe e vizionit të Canon Leadership Team dhe të ekspertëve të pavarur për të ushqyer mendimet tuaja.

 • Demonstrime produktesh dhe përditësime

  Shikoni zgjidhjet tona më të fundit në printime digjitale dhe mësoni se si mund t'ju ndihmojnë risitë tona të ecni përpara.

 • Canon Camera

  Canon imagePRESS Series

  Njihuni me familjen tonë të presave me toner – C10010VP e rendimentit të lartë, shumëfunksionalen C910 Series dhe krijuesen, C170 Series. Dhe mësoni si të përmirësoni produktivitetin dhe cilësinë tuaj me zgjidhjet tona më të fundit për proceset e punës dhe automatizimin.

 • Canon Camera

  Printerët e formatit të madh Canon imagePROGRAF

  Eksploroni katalogun tonë në rritje të printerëve të formatit të madh imagePROGRAF, që ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme dhe produktivitet me funksione praktike në përdorim, për t'iu përshtatur çfarëdo ambienti pune.

 • Canon Camera

  Presat fletëprerëse Canon Mono

  Zbuloni gamën tonë të presave profesionale me toner për zbatime bardhezi, nga e plotfuqishmja TITAN deri te zgjidhjet e nivelit të mesëm dhe të ulët për t'iu përshtatur nevojave të tuaja.

 • Eksploroni më tej

  Rezervoni vendin tuaj virtual në aktivitete: