imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Pajisje shumëfunksionale mono A3 inteligjente me cilësi të lartë, me lidhje të brendshme në renë kompjuterike dhe një sërë opsionesh finicioni.

Mbroni të ardhmen tuaj

Sigurohuni që të qëndroni përpara konkurrencës duke digjitalizuar ciklet e punës me dokumente me teknologjitë inteligjente të skanim-ruajtjes, super të shpejtë.

Automatizim i proceseve të punës

Dixhitalizojini dokumentet me efikasitet, me anë të proceseve intuitive dhe të automatizuara të skanimit dhe të kërkimit.

Siguri 360°

Me Platform Firmware Resiliency me Automatic Recovery, mbështetjen për TLS 1.3 dhe WPA3, si dhe autentikim dyfaktorësh për përdoruesit.

Zyrë e qëndrueshme

Konsum i ulët energjie, punë e qetë dhe emetimet e reduktuara ndihmojnë në përmirësimin e kredencialeve të gjelbra të zyrës suaj.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Qëndrueshmëri pa të meta

Përfitoni qetësi mendore falë rezistencës së pajisjes të zhvilluar nga teknologjia e nderuar me çmime imageRUNNER, për të ruajtur efikasitetin optimal në printim dhe kohë maksimale pune ma ndërprerje.

Thjeshtoni administrimin e printimeve

Menaxhoni në formë të centralizuar cilësimet e printimit dhe analizoni përdorimin e pajisjes me uniFLOW Online Express, zgjidhjen tonë të menaxhimit të printimit të bazuar në renë kompjuterike.

Skanim i fjalës së fundit

Një mekanizëm novator mbushjeje letre dhe xhami rezistent ndaj njollave, sigurojnë skanim shpejtësie dhe saktësie të lartë.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Shkarkoni përmbajtjen

Mësoni më shumë se si Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6980i mund të përshpejtojë performancën e biznesit tuaj.

Specifikimet

  • Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

  • Shpejtësia e printimit dhe skanimit 80ppm/270ipm

  • Memorie standarde 256GB me opsionale 1TB

  • Ndihmë për printim portativ dhe në renë kompjuterike

  • Gamë e gjerë opsionesh finicioni

  • Kapacitet furnizimi letre 7,700 maks.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Eksploroni më tej

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Aplikacioni Canon PRINT Business

Aplikacioni falas ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara dhe ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike në një larmi printerësh Canon drejtpërdrejt nga pajisjet portative.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

ZGJIDHJE

Shërbimet e transformimit digjital

Nxisni transformimin digjital duke kombinuar shërbimet tona të printimit të menaxhuar në shkallë ndërmarrjeje dhe zgjidhjet e bashkëpunimit në ambientin e punës në një paketë të vetme

Rrisni produktivitetin me
Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6980i