Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Specifikimet

Specifikimet

 • Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

 • Shpejtësia e printimit dhe skanimit 80ppm/270ipm

 • Memorie standarde 256GB me opsionale 1TB

 • Ndihmë për printim portativ dhe në renë kompjuterike

 • Gamë e gjerë opsionesh finicioni

 • Kapacitet furnizimi letre 7,700 maks.

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1 in, TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: RAM 4.0GB
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256 GB
  Opsionale: (SSD) 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
  Opsionale: LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standardi: 4200 fletë
  1 sirtar shumëfunksional 100-fletësh
  2 kaseta 550-fletëshe
  2 mbajtëse letre 1500-fletëshe
  Maksimumi: 7700 fletë
  (me "Paper Deck Unit-E1" ose "POD Deck Lite-C1")
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  250 fletë (me Copy Tray-R2)
  Maksimumi: 3.500 fletë
  (me "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
 • Kapaciteti i finicionit
  Me opsionet: Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, Document Insertion, Z-fold, C-fold
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, skedë, kalk
  Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë
  Kasetat e letrës (e sipërme/poshtme):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me shpim paraprak, me kokë, skedë1
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A52, A5R, A6R3, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 100,0 x 148,0 mm deri në 297,0 x 487,7 mm
  Përmasa të lira: 100,0×148,0 mm deri në 297,0×487,7 mm
  Mbajtëse letre (djathtas/majtas):
  Madhësia standarde: A4, B5
  Kasetat e letrës (e poshtme/sipërme):
  Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 139,7 x 182,0 mm deri në 297 x 487,7 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari me shumë qëllime: 52 deri në 256 gsm
  Mbajtësja e letrës (djathtas/majtas): 52-220 g/m²
  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme): 52-220 g/m²
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë4 Nga modaliteti i fjetjes: 30 sekonda e poshtë Nga ndezja: 30 sekonda e poshtë5
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  670×770×1185 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Bazë: 1,533 x 1,353 mm (me sirtarin shumëfunksional/kapakun djathtas lart të hapur + kapakun e parmë të hapur + Copy Tray)
  Konfigurimi i plotë: 2436×1353 mm (me "POD Deck Lite-C1" + "Document Insertion/Folding Unit-J1" + "Booklet Finisher-AC1/Staple Finisher-AC1" + njësinë kryesore me kapakun përpara të hapur)
 • Pesha
  Afro 219 kg6

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Deri në 80 fq/min (A4), deri në 40 fq/min (A3), deri në 58 fq/min (A4R), deri në 35 fq/min (A5R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1,200 × 1,200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRII, PCL6
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft, programi Canon PRINT
  Business dhe uniFLOW Online (opsional)
  Një larmi programesh dhe zgjidhjesh me bazë MEAP ofrohen
  për të mundësuar printimin nga pajisjet portative ose
  të lidhura me internet dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike
  në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android, Windows® 10/11, Chrome OS, macOS (11.2.2 e lart), iOS (15.2 e lart), iPadOS
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T7 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit8
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII:Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022,
  Mac OS X (10.13 e lart)
  PCL: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022
  PS: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022,
  Mac OS X (10.13 e lart)
  PPD: Windows® 10/11, Mac OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Deri 80 pmm (A4), deri 40 pmm (A3), deri 58 pmm
  (A4R), deri 35 pmm (A5R)
 • Koha e kopjimit të parë
  Rreth: 3.1 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, modalitet ngjyrash, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me një kalim të vetëm
  [2-anësh në 2-anësh (automatik)]

  * Mbështetet pikasja e vënies së shumë fletëve në furnizues.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 200 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore
  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanim 1-anësh: 38 deri në 220 g/m²
  Skanim 2-anësh: 38 deri në 220 g/m²

  * Pesha të pranueshme të A6R e poshtë janë 50 deri në 220 gsm.
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Madhësia e xhamit të skanimit: deri në 297.0 x 431.8 mm
  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R,
  Përmasa të posaçme: 70,0×139,7 mm deri në 304,8×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanim 1-anësh:
  135/135 (300×300 dpi, dërgim), 80/80 (600×600 dpi, fotokopjim),
  Skanim 2-anësh:
  270/270 (300×300 dpi, dërgim), 160/90 (600×600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB 3.1.1, FTP, WebDAV, Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  FTP: (TCP/IP), SMB3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e origjinaleve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A59, A5R10, B4, B511, B5R12
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuetri i mbështetur klient: Windows® 10/11
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standard: 16 GB
  (Me opsionin: maks. 480GB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për WPA3, mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB Interface), ndarje e linjës së komunikimit (G3 FAKS, fole USB, hapësirë e avancuar, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)
 • Siguria e dokumenteve
  siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar uniFLOW Secure Print13), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin e softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtja e të dhënave SSD [Enkriptimi i të dhënave SSD (FIPS 140-2/140-3*), kyçje e SSD], Inicializimi standard i SSD, Moduli i Besuar i Platformës (TPM 2.0), Trusted Platform Module (TPM 2.0), Job Log Conceal Function, Protecting MFP Software Integrity, Checking MFD Software Integrity & Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) me Automatic System Recovery (Verify System at Startup, Runtime Intrusion Detection), Common Criteria Certification (HCD-PP)

  * Në pritje të vlerësimit
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, autentikim dyfaktorësh menaxhimi në distancë, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 5A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 2400 W
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): afro 1.290 W14
  Në gatishmëri: afro 256 W15
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W16

  Konsumi tipik i korrentit (TEC)17: 1.56 kWh


  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Erp:Lot6/26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)18
  Aktiv (1-anëshe)
  72 dB, Kv 3 dB

  Presioni i tingullit (LpAm)19
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anëshe):
  57 dB
  Në pritje:
  33 dB
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear 2 rrjeti me ngjyra
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax Power PDF Advanced (opsional)

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  C-EXV 36 Toner BK
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  56,000 faqe (vlerësuar me @ 6% mbulim)

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Pako Letrash
  Paper Deck Unit-E1
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje,
  me shpim paraprak, me kokë
  Madhësia e letrës: A4, B5
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 340×630×572 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 34 kg

  POD Deck Lite-C1
  Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, kalk,
  me lidhje, transparente, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, skedë
  Përmasat e letrës:
  A3, A4, A4R, B4, A5R, B5, B5R,
  Përmasa të posaçme: 139,7×182,0 deri në 297,0×487,7 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: 220-240 V, 50/60 Hz, 1,2 A
  Përmasat (gj-th-l): 633×686×574 mm
  (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 68 kg

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Copy Tray-R2
  Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
  Kapaciteti: 250/100 fletë (1 anë/2 anë, 80 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 420×382×175 mm
 • Përfundues me kapje
  Staple Finisher-AC1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë
  Sirtari i mesëm: njësoj si sirtari i sipërm
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë
  A3, A4R, B4, B5R: 1.500 fletë
  A6R: 250 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses:
  A4, B5: 65 fletë (52-90 g/m²)
  A3, A4R, B4: 40 fletë (52-90 g/m²)
  Kapësja "Eco": A3, A4
  5 fletë (52 deri në 64 gm2)
  4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
  3 fletë (82 deri në 105 g/m²)
  Kapësja "On Demand": 65 fletë
  Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
  Pesha: Rreth 36 kg
 • Përfunduesi i broshurave
  Booklet Finisher-AC1
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AC1".)
  Madhësia e letrës së qepjes: A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (195,0 x 270,0 mm deri në 297,0 x 431,8 mm)
  Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë x 10 komplete (52 deri në 81,4 gm2) (duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 gm2)
  Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: 3 fletë (52-105 g/m²)
  Ushqimi elektrik: nga njësia kryesore
  Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
  Pesha: Rreth 60 kg
 • Futja e dokumentit
  Document Insertion Unit-P1
  (Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
  Numri i sirtarëve: 1
  Kapaciteti i sirtarit: 100 fletë (me letër 80 g/m²)
  Lloji i pranueshëm i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë
  Me veshje, me lidhje, me kokë, skedë
  Madhësitë e pranueshme të letrës: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
  Pesha e Pranueshme e Letrës: 60 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: 100-240 V, 50/60 Hz, 1,0 A
  Përmasat (gj-th-l): 247×679×1242 mm
  (montuar në pajisje: gjerësia pa sirtarin e dokumenteve)
  Pesha: Rreth 40 kg

  Document Insertion / Folding Unit-J1
  (Nevojitet "Staple Finisher-AC1" ose "Booklet Finisher-AC1")
  Numri i sirtarëve: 1
  Tipi i mbështetur i palosjes: palosje Z, palosje C
  Lloji i pranueshëm i letrës:
  Njësia e futjes: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, me lidhje, me kokë, skedë
  Palosje Z/C: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra
  Madhësitë e pranueshme e letrës:
  Njësia e futjes: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
  Palosje Z: A3, A4R, B4
  Palosja C: A4R
  Pesha e pranueshme e letrës:
  Njësia e futjes: 60 deri në 256 gsm
  Palosja Z/C: 60-105 g/m²
  Kapaciteti në dalje (me letër 80 g/m²):
  Futja: 100 fletë
  Palosja Z*: A3, B4: 30 fletë (80 g/m²)
  A4R: 10 fletë
  Palosja C: A4R: 40 fletë (80 g/m²)
  * Dalja e palosjes Z te Staple Finisher-AC1 ose Booklet Finisher-AC1
  Burimi i energjisë: 100-240 V, 50/60 Hz, 1,0 A
  Përmasat (gj-th-l): 247×679×1242 mm (montuar në pajisje: duke përjashtuar sirtarin e dokumenteve)
  Pesha: Rreth 76 kg
 • Njësia shpuese 2/4-vrimëshe
  2/4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet Staple Finisher-AC1 ose Booklet
  Finisher-AC1)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  Katër vrima A3, A4
  Burimi i energjisë: Nga finitori
 • Njësia shpuese 4-vrimëshe
  4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet Staple Finisher-AC1 ose Booklet
  Finisher-AC1)
  Katër vrima
  Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  Burimi i energjisë: Nga finitori

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të "Canon".
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-A5
 • Të tjera
  Utility Tray-B1
  Tab Feeding Attachment Kit-B1
  Shift Tray-F1
  Numeric Keypad-A2
  Finisher Jogger Kit-A1

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  1TB SSD-A1
  Memory Mirroring Kit-A1
  250GB SSD-A1 (përdorimi me "Memory Mirroring Kit-A1")

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  PS Printer Kit-BC1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Serial Interface Kit-K3
  Wireless LAN Board-G1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AX1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple Cartridge-X1 (2 x 2,000 copë)20

  Staple-P1 (2 x 5,000pcs)
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1
 • Të tjera
  Mbrojtja e pajisjes: Membranë antimikrobiale21 - Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me
  me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve.
 1. Nevojitet Tab Feeding Attachment-B1.
 2. Peshat e mbështetura të materialit: mbi 64 gsm
 3. Peshat e mbështetura të materialit: mbi 91 gsm
 4. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje
 5. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur fotokopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 6. Me ADF, Flat Touch Panel dhe shishe toneri
 7. Nevojitet PCL International Font Set-A1 opsional.
 8. Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 9. Dërguar si A4
 10. Dërguar si A4
 11. Dërguar si B4 e shkurtër
 12. Dërguar si A4
 13. Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 14. Vlera e referencës: një njësi e matur
 15. Vlera e referencës: një njësi e matur
 16. 2 Modaliteti i fjetjes 0.9 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
 17. Sipas "USA Energy Star 3.0"
 18. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 19. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 20. Vetëm për Booklet Finisher
 21. Rekomandohet vendosja nga një teknik shërbimi