Intro Image
Blank-Rect Image

PIXMA TS8250 Series

Printuesi kryesor All-In-One për të gjitha nevojat e familjes suaj, që përmban 6 ngjyra për fotografi mahnitëse, lidhje të lehtë dhe dizajn elegant.

Bëni fotot me cilësi profesionale me këtë stil me 6 ngjyra All-In-One

Me 6 ngjyra individuale, duke përfshirë Photo Blue për të zvogëluar grimcat dhe për të rritur detajet, mund të printoni fotografi të jashtëzakonshme deri në A4 lehtësisht nga pajisja juaj e mençur ose re.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro
PIXMA_TS8250

Lidhja e përparuar

Printoni, kopjoni, skanoni dhe lidhuni me lehtësi në renë PIXMA Cloud* me aplikacionin Canon PRINT. Ose zgjidhni të printoni me AirPrint (iOS) ose Mopria (Android).

Printing via tablet on the Canon PIXMA TS8250

Shtypja me zë aktivizohet

Integrohuni në shtëpinë tuaj të mençur dhe kërkoni Amazon Alexa * për të shtypur fletët e ngjyrosur, modelet e parazgjedhur ose raportoni mbi nivelet e ngjyrës.

Printing via voice on the Canon PIXMA TS8250 using Amazon Alexa

Krijimtari pa limit

Së bashku me printimin e fotografive, magneteve dhe ngjitësve, ju tani mund të dizajnoni dekorimet tuaja të gozhdave duke përdorur medaljen unike të afisheve të gozhdave dhe aplikacionin.

Canon PIXMA TS8250 printing nail stickers
PIXMA TS8250 prints on a wall

Shtypni historinë tuaj, në sekonda

Një zgjidhje printimi në shtëpi më e mirë dhe më e shpejtë sesa dërgimi i tyre për printime. Menjëherë krijoni fotografi mahnitëse me detaje të jashtëzakonshme, ideale All-In-One për shtëpinë e familjes.

Cilësi e lartë, kosto më e ulët

Siguroni rezultatet më të mira me median dhe bojërat origjinale Canon. Mund t'i ulni po ashtu kostot dhe të printoni më shumë me kutitë opsionale të bojës XL ose XXL.

PIXMA TS8250 printing

Specifikimet

Icon 01

Afishe të stampueshme të thonjve

Icon 02

6 bojëra individuale

Icon 03

Lidhshmëria Wi-Fi

Icon 04

Printimi pa bordura

Icon 01

Gati për smartfonë

Icon 02

PIXMA Cloud Link

Icon 01

Furnizimi i letrës me 2 drejtime

Icon 02

LCD me ekran me prekje

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Printer të-gjitha-në-një - Seria PIXMA TS8250

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Register and get even more from your Printer!

Earn points and get rewards while printing with Canon Genuine inks. Have Ink sent straight to your door when you need it…

Register now to find out more.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura

* Amazon dhe Alexa janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.