Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TS9150 Series

Printime premium dhe lidhje inteligjente në një pajisje kompakte të-gjitha-në-një me 6 bojëra të veçanta për në shtëpi që është e përsosur për amatorët e fotografisë

Specifikimet

 • Notification Imagee

  Wi-Fi dhe ethernet

 • Notification Imagee

  Aplikacioni Canon PRINT

 • Notification Imagee

  6 bojëra unike

 • Notification Imagee

  Ekrani i madh me prekje 12,6 cm

 • Notification Imagee

  Bluetooth

 • Notification Imagee

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Imagee

  Furnizuesi i dyfishtë i letrës

 • Notification Imagee

  Filtri krijues

Notification Imagee

Canon Camera
 PIXMA TS9150

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime premium super të shpejta - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

 • Printer të-gjitha-në-një - Seria PIXMA TS9150

 • Montimi i kutive të bojës

 • Kordoni elektrik

 • Disku CD-ROM i konfigurimit

 • Manualet

Bojë Canon PIXMA TS9150 Series

 • Canon Camera

  CLI-581 PB [Blu fotografike]

  Një fishek boje blu fotografike për foto dhe dokumente të qarta dhe të kthjellëta
 • Canon Camera

  CLI-581 BK [E zezë]

  Një fishek boje të zezë për foto dhe dokumente të qarta dhe të kthjellëta
 • Canon Camera

  CLI-581 C [E kaltër]

  Një fishek boje të kaltër për foto dhe dokumente të qarta dhe të pastra
 • Canon Camera

  CLI-581 Y [E verdhë]

  Një fishek boje të verdhë për foto dhe dokumente të qarta dhe të kthjellëta
 • Canon Camera

  CLI-581 M [E purpurt]

  Një fishek boje rozë për foto dhe dokumente të qarta dhe të kthjellëta
 • Canon Camera

  PGI-580 PGBK (Pigment Black) [E zezë pigmenti]

  Fishek boje të zezë me pigment për dokumente të qarta dhe të pastra
 • Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

  Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

  Print Rewards

  Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

  Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

  Produktet që kanë lidhje

  1. *E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me nivel të ulët të energjisë (printimi dhe skanimi me Bluetooth është i disponueshëm vetëm në pajisjet Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.

   **Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.