OPP_FTSOL

PIXMA.
PËR GJËRAT E JETËS

Çdokush ka gjërat e tij. Jeta shtëpiake, jeta në punë dhe kudo ndërmjet. Cilindo printer të zgjidhni, PIXMA ju ndihmon që t'ia dilni qetësisht më të gjitha këto.

CILËSI E SHKËLQYER

Cilësi printimi që zgjat me detaje të jashtëzakonshme, me ngjyra dhe tekst të zi - Nëse printimi ia vlen, ia vlen të përdorësh PIXMA.

 • Printim me cilësi të lartë

  Sillini fotografitë dhe dokumentet në jetë me gamën tonë praktike të printerëve me një dhe shumë funksione.

 • Efikasitet në kosto

  Kurseni në bojërat origjinale Canon me fishekët dhe multipaketat opsionale XL dhe XXL të rendimentit të lartë.

 • Rendiment i lartë i faqeve

  Gama PIXMA MegaTank ofron rendimente të larta të faqeve për kosto totale të ulët pronësie (TCO).

PIXMA G650

PRINTERË SHTËPIE

PIXMA G540

Printer me një funksion me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, për printim fotosh të cilësisë së lartë me mundësinë për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.

ABONIMI I PRINTIMIT

PIXMA PRINT PLAN

Kurseni deri në 50% bojë me PIXMA Print Plan. Me abonimin tonë për bojën me një kosto të pandryshueshme për faqe, nuk do të mbeteni kurrë"pa bojë". E njëjta kosto, pavarësisht se çfarë printoni.

Zgjidhni një plan printimi të përshtatshëm që përmbush nevojat tuaja dhe paguani një çmim mujor në bazë të përdorimit tuaj të printimit dhe merrni bojë që ju dërgohet direkt në shtëpi sa herë që të jetë drejt fundit.

 • Regjistrohuni në një plan me regjistrim dhe anulim pa pagesë

  Printoni pak ose shumë - ka një opsion për këdo.

 • Menaxhoni abonimin tuaj në internet duke përdorur Llogaria ime

  Menaxhoni në çdo kohë PIXMA Print Plan tuaj në internet te Llogaria në Canon.

 • Printeri juaj porosit bojë automatikisht kur boja është drejt fundit

  Boja dërgohet automatikisht kur furnizimet janë të ulëta, bazuar në planin që zgjidhni.

 • Merrni printerin tuaj dhe aktivizoni shërbimin që të fillojë

  Për të aktivizuar printerin, duhet që ai të ndizet, të lidhet me internetin dhe nevojitet një mjet i shkarkuar.

LIDHSHMËRI INTELIGJENTE DHE MË SHUMË

Me lidhjen me valë, me opsionet e printimit bazuar në renë kompjuterike dhe bojën origjinale Canon, mund të jeni i sigurt që kur të jeni gati të printoni, gati do të jetë dhe PIXMA juaj.

 • Printoni me valë

  Lidheni printerin me Wi-Fi me pajisjen apo rrjetin tuaj që të mund të printoni nga kudo në shtëpinë apo zyrën tuaj pa qenë nevoja të jeni fizikisht në aty.

 • Lidhja me lehtësi

  Printerët PIXMA e bëjnë të lehtë lidhjen dhe printimin me valë, kur përdoren shumë pajisje.

 • Bojëra cilësore origjinale

  Për printime që zgjasin dhe me cilësi të lartë, besojuni bojërave origjinale për printer të krijuara nga Canon.

ZBULONI PRINTIMIN PRODUKTIV

I projektuar për të kaluar lehtësisht midis çdo kërkese printimi, nga fotografitë me cilësi të lartë te propozimet e biznesit me afat deri në fund të ditës (dhe çdo gjë ndërmjet).

 • Përdorim në shtëpi, zyrë dhe profesional

 • Printim, kopjim, skanim

 • Dokumente, kartëvizita, fletushka

PIXMA. PËR GJËRAT E JETËS

Jeni duke planifikuar. Jeni duke krijuar. Jeni duke organizuar. Lejoni që PIXMA të vazhdojë me printimin.

ARTIKUJTË NGJASHËM