Connect with your printer the way you want.
alt text goes here

PIXMA
Printerët për zyra shtëpie

Lidheni printerin sipas dëshirës, për printime të lehta të dokumenteve dhe skanime të lehta, në zyrat në ambientet e shtëpisë.

Zgjidhjet inteligjente të biznesit

Pavarësisht nga nevojat e biznesit tuaj, gama e PIXMA për zyrat e shtëpisë ofron një zgjidhje inteligjente, efikase dhe me cilësi të lartë.

Printerët e fundit

Shpërblime printimi

Fitoni pikë drejt shpërblimeve fantastike kur printoni me printerët tanë të fundit PIXMA Home Office.

Mësoni më shumë

Earn points towards fantastic rewards.

Ngjyra & Letra

Lidhshmëri inteligjente

Zbuloni larminë e mundësive të lidhjes që printerët PIXMA mund t’ju ofrojnë në zyrën në ambientet e shtëpisë.

Mësoni më shumë

Simplify the way you print, copy and scan plus enjoy direct access to cloud services using the Canon PRINT app.

Shihni si të shkrepni foto ekrani direkt në PDF kur jeni në lëvizje

Shikoni videon

Printoni me valë

Thjeshtoni mënyrën si printoni, kopjoni dhe skanoni, plus gëzoni të drejtë direkte hyrjeje në shërbimet e reve kompjuterike nëpërmjet aplikacionit Canon PRINT. Thjesht shkarkojeni falas dhe gëzoni lirinë e mundësive praktike të lidhjes me Wi-Fi për të gjitha pajisjet me iOS dhe me Android.

Mësoni më shumë

Simplify the way you print, copy and scan plus enjoy direct access to cloud services.

Lidhje e shpejtë me Bluetooth®

Printerët PIXMA me teknologji Bluetooth®* ju mundësojnë lidhje të shpejtë me pajisjen inteligjente me anë të aplikacionit Canon PRINT.

PIXMA printers with Bluetooth® low energy technology* let you connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app.

Printim dhe skanim i thjeshtë nga reja kompjuterike

PIXMA Cloud Link ju mundëson printimin e dokumenteve të punë në pak sekonda nga shërbime ruajtëse si Dropbox apo Google Drive, direkt nga ekrani i printerit ose nëpërmjet aplikacionit Canon PRINT. Plus ngarkojini në çast drejt shërbimeve ruajtëse në internet** skedarët e skanuar PDF dhe JPEG.

The PIXMA Cloud Link lets you print business document in seconds from cloud storage like Dropbox or Google Drive.

Printim në lëvizje

Qëndroni produktivë edhe në lëvizje me anë të printerëve portativë PIXMA që ofrojnë printime A4 në cilësi të lartë edhe kur jeni në lëvizje.

Keep mobile and productive with PIXMA portable printers that deliver high quality, A4 printing on the go.

Printerët portativë

Printimi A3

Printoni në formatin A3 duke përdorur printerët e fotografive dhe dokumenteve A3 PIXMA. Zgjidhni një printer fotografik profesional PIXMA të posaçëm për fotografi me cilësi mahnitëse.

Mësoni më shumë

Print in A3 format using PIXMA A3 document and photo printers.

Printerët A3

Modele të tjera PIXMA

Explore our range of Phot Printers to make the most of your images.

Bëhuni krijues

Eksploroni gamën tonë të printerëve fotografikë për të nxjerrë maksimumin nga fotot tuaja.

SHIKONI GAMËN

Mbështetja

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

* Vjen me teknologji Bluetooth® (printimi dhe skanimi me Bluetooth ofrohet vetëm në pajisjet me Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. ** Fjala markë dhe stemat e Bluetooth® janë marka të regjistruara tregtare pronë e Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.

**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.