Zmadhues i gjerë i serisë L

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

E preferuar nga shumë fotografë, ky version i ri i lentes klasike me zmadhim të gjerë ofron një qartësi mahnitëse në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Një lente e shkëlqyer për

 • Peizazhi

  Fotografoni pamje të gjera nga panoramat kodrinore dhe detare e deri te pikat turistike të qyteteve dhe peizazhet urbane.

 • Ndriçimi i dobët

  Edhe kur kushtet nuk janë ideale, kapni jetën e natës, shfaqjet e fishekzjarrëve, ambientet e brendshme të errëta dhe shumë më tepër.

 • Arkitektura

  Zbuloni bukurinë në struktura dhe jepuni jetë monumenteve madhështore dhe peizazheve të zgjeruara të qytetit.

Imazh me cilësi premium

Lentet me Xhamin e derdhur (GMo) me sipërfaqe të dyfishtë dhe diametrin e madh, si dhe Shpërhapja ultra e ulët ndihmojnë për ta përmirësuar ndjeshëm shformimin e imazhit dhe për të zvogëluar shmangiet kromatike. Ndërkohë që veshja e përparuar Air Sphere dhe SubWavelengh veprojnë për të eliminuar hijet dhe flakërimet, në mënyrë që të regjistroni të sigurt në ambiente me dritë të papërshtatshme.

Canon Camera

Koleksion i gjithanshëm i gjatësive fokale me kënd të gjerë

EF 16-35mm f/2.8L III USM ka një zmadhim 16-35mm që përfshin një larmi gjatësish fokale me kënd të gjerë.

Aperturë e shpejtë konstante

Një hapje e gjerë e diafragmës me f/2.8 ju lejon të shfrytëzoni sa më shumë dritën e disponueshme, ndërsa një diafragmë rrethore e hapjes me 9 fletë ju ndihmon të siguroni një thellësi mahnitëse të fushës.

Ndërtim rezistent i serisë L

Konstrukti i fortë, i qëndrueshëm dhe rezistent për kushtet e motit të lentes EF 16-35mm f/2.8L III USM e ndihmojnë atë të përballojë ashpërsinë e përdorimit profesional.

Fokusimi automatik i përparuar

EF 16-35mm f/2.8L III USM ka një motor USM me unazë dhe një njësi CPU me rendiment të lartë, e cila siguron një fokusim edhe më të shpejtë.

Canon Camera

A duhet ta ndërroj?

Lentja EF 16-35mm f/2.8L III USM zëvendëson EF 16-35mm f/2.8L II USM dhe pritet të përcaktojë standarde të reja të cilësisë së imazhit për zmadhimet me kënd ultra të gjerë.
Canon Camera

Sistemi optik

Optika me një dizajn të ri siguron një qartësi mahnitëse në çdo pjesë të kuadrit. Një mekanizëm i riprojektuar i zmadhimit me 5 grupe që përmirëson nivelet e rezistencës për dridhjet dhe goditjet.

Canon Camera

Veshja e lenteve

Veshja SubWavelength dhe Air Sphere ju ndihmojnë të shmangni hijet dhe flakërimet në imazhet tuaja.

Aperturë me 9 fletë

Në krahasim me hapjen rrethore të diafragmës me 7 fletë të EF 16-35mm f/2.8L II USM, lentja EF 16-35mm f/2.8L III USM përfshin një diafragmë rrethore me 9 fletë që ju lejon të krijoni një fokus të butë dhe të bukur të sfondit.

Canon Camera

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Aksesorët

 • Çanta e lentes LP1222

  Një çantë kompakte për lenten

 • Mbrojtësja e dritës e lentes EW-88D

  E mbron lenten nga drita e papërshtatshme

 • Kapaku i lentes E-82 II

  E mbron lenten tuaj nga pluhurat

Produktet përkatëse