Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM
Specifikimet

Diametri i filtrit (mm)

82

Maks. diametër x gjatësi (mm)

88,5 x 127,5

Pesha (g)

790

Specifikimet në detaje

Tiparet optike/Specifikimet

Madhësia e Imazhit

-

Gjatësia Fokale e Barasvlefshme me film nga 35mm (mm)

-

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

98° - 54°,
74°10' - 38°,
108°10' - 63°

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

16/11

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

22

Distanca minimale e fokusimit (m)

0,28

Zmadhimi maksimal (x)

0,25 (në 35mm)

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

-

Aktualizuesi AF

USM me unazë1

Aksesorët

Kapak lenteje

E-82II

Kapaku i lentës

EW-88D

Kasa/qesja e lentës

LP1222

Kapak i pasmë

Kapak E për pluhurin e lentes

Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

0,65 në Tele (I papajtueshëm me Wide)

Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

1,14 në Tele (I papajtueshëm me Wide)

Përputhshmëria e zgjatuesit

E papajtueshme

Pajisje të tjera Shtesë

-

  1. Fokusimi manual me kohë të plotë
  2. Lentet me qëndrueshmëri kundër pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë plastike në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të lehtë të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë mbi lentën ose rendimentin e kamerës.
  3. Duhet të montohet një Filtër mbrojtës i Canon (shitet më vete) për të siguruar një resistencë të përshtatshme për pluhurin dhe rrjedhjet.